lördag 8 mars 2014

Stallet

Igår var vi till stallet efter skolan. M och hennes kompis L skulle rida privatlektion. De ska söka in till ridgymnasium till hösten och ett av dom har ridprov, då kan det vara bra att nån utomstående tittar på vad man kan förbättra. Ingen av dom rider på den här ridskolan annars utan det är A som gör det.
 
 
De hade önskat hästar som man får jobba lite med så då fick dom Flyer och Morris som inte går med nybörjare och som var rätt känsliga.
 
 

 
A och N gick in till ponnysarna. Moonlight och Barbie fick då bli lite ompysslade. :) N red 1 termin förut fast inte här men hon tyckte inte det var något roligt. Fast hon går gärna in och pysslar med hästarna. Likadant var det med M hon gillade mer att pyssla än att rida, annars brukar det vara tvärtom.
 
 
Måttligt kul att titta på tycker syrrorna! :)


 
Rätt nöjda tjejer efter dagens lektion. Nu har de fått lite att tänka och öva på till nästa gång.
Hem och få i sig en varm kopp te! Man blir inte direkt varm att stå 1 timme i ett ridhus och titta.
 


3 kommentarer:

A House With A View sa...

Kul när barnen har bra intressen tycker jag! Ridning ger ju både motion och frisk luft + att det är himla mysigt med närheten till ett djur.

Önskar dig en finfin helg!

Kraaaaaam aka

Hannis sa...

När jag ser bilderna så känner jag att: ÅH! Vad jag saknar hästar!

Vi pratade om det på middagen igår när vi var ett gäng gamla hästtjejer som träffades. Mest så saknar vi nog pysslandet med hästarna.

Hoppas det går bra med träning inför ridprovet!
Kram Hannis

Anette Ryan sa...

Jag tänkte tvärtom. Den miljön har aldrig intresserat mig. Hade ett år när jag var runt 10 och var hästgalen, prenimerera på Ponnyexpressen, vi lekte hästar och dressyr med våra cyklar och annat hästigt hela tiden. Men så bara försvann det och kom aldrig tillbaka. Har alltid tyckt att det är ett så stort djur, är nog något rädd för dem tror jag till och med.
Men att ha en hobby som man gillar som barn är guld värt tycker jag och att kombinera djur, natrur, frisk luft och motion är toppen.
Trevlig helg!
Kram Anette