fredag 22 maj 2015

Hej vad det växer!

Med de här varannandags vädret med ömsom regn och sol så blir allt bara grönare och grönare. Naturen växer så det knakar! Gräsmattan ska bli klipp för tredje helgen på raken i morgon.


Synd bara att vissa blommar ut så fort. Vår Häggmistel (tror jag det heter) framför entrén som är så fin har ni börjat snöa. Gick alldeles för fort, kan väl blomma några veckor till.....Körsbärsträdet lyser vitt men det är nog inte heller så länge till. Men fint är det nu och sen får fåglarna bären. Det är så smalt och högt att vi inte når så dom har vi aldrig smakat. :)Pionerna drar iväg och likaså löjtnadshjärtana som brer ut sig.
Var förbi en liten blomsterhandel idag och köpte lite silverek som jag gillar så mycket. Gick runt och titta men det blev inte mer än det jag skulle. Blir liksom beslutsproblem. Jag har ett litet hum om hur det ska vara och ska nog hålla mig till den planen.

Ha en toppen helg!

1 kommentar:

Maria sa...

Härlig blomning! Ja, det är synd att det går så fort över, bara...
Här brer också mina löjtnantshjärtan ut sig! Jag får nog flytta på dem, har nog satt dem för tätt för de tränger liksom undan pionerna, och det vill jag inte! Jag hoppas pionernas knoppar orkar bli blommor...
Kram och ha en fin vecka!
/Maria