onsdag 13 maj 2015

Inte så smart!

I helgen har A spelat handbollscup så jag har knappt varit hemma. När vi kom hem på eftermiddagen på söndagen så var mannen, N och M (som var hemma över helgen) nere och fiska. De hade varit hemma på söndagen då N inte tycker det är jätte roligt att hänga i hallen hela dagarna men i lördags var de med och heja.
I alla fall så gick jag in på lilla toaletten och såg att mina blommor var i oordning. En avbruten pelargon nerstucken lite sådär i krukan. En annan var jorden mest på ena sidan och blomman såg lite lätt sned ut. Fråga M vem som varit på blommorna??
Tydligen hade N gömt sig i tvättstugan och Smilla skulle leta efter henne. Hon tror att N är ute och hoppar upp på toaletten och ska hoppa ut genom fönstret, vilket är stängt och hon hoppar rätt in i rutan och tar med sig blommorna ner. Mannen såg det hela och undra vad hunden höll på med?? Såg rätt dumt ut och Smilla undra lite lätt vad som hände.....Hur tänkte hon där?? Inte lätt att vara hund inte. :)
Jag fick ställa mig och plantera om lite blommor jag.

Ha en skön lillördag!

4 kommentarer:

Maria sa...

Fniss... måste sett rätt kul ut ;) :)
Ha en fin helg!
Kram/Maria

Hannis sa...

Gapskrattar här!
Man lever så länge man lär passar på er vackra flicka=))

Kramen Hannis

Villa Ell sa...

Hihi vilken toka..
Jamen visst man hoppar väl inte i andras sängar, jag reagerade på det jag med! Sovrum och speciellt sängen tycker jag på något sätt är privat...
Ja fyra dagar är ju skönt men som du säger det kommer bara säga svisch

Kram Sandra

A House With A View sa...

Ja herregud, haha :) Lite surt att behöva plantera om men det är smällar man får ta, fniss.

Kramar aka