måndag 29 november 2010

Eget rum

I natt har det varit premiär för barnen att sova i sina egna nya rum. Det var uppskattat. Och äntligen kan man använda frasen: Gå till ditt rum! Har varit svårt förut när vi bara hade ett. Vart skulle de gå? Ut i hallen eller tvättstugan, ställ dig i duschen en stund? Att ha eget rum är stort och genast kom det: Du får inte vara i mitt rum! Men, men så är det. Bara att gilla läget.
Allt är inte klart och vi har inte plockat fram allt ur bastun än. Men jag höll på att skruva möbler till 23.40 i lördags kväll. Det var A´s byrå som jag ville bli klar med och sen skrivbordet och hennes två pallar när jag ändå höll på. Ville att det skulle stå på plats när hon vakna.
Igår blev det dax att flytta in sängar och montera ner de i vardagsrummet. Oj, vad stort rummet blev!
Min kära kompis L kom och hjälpte till och skruva garderober till vårt sovrum. Tack för det!
Vår nya sängstomme börja jag med men sen orka jag inte mer, så vi blev kvar i vardagsrummet. Men det gör inget.

Någon adventsljusstake hann jag aldrig plocka fram så nu när jag kom hem så gick jag direkt och hämta in våra hjärtan som brukar hänga i vardagsrummet och köket. Så mysigt så!2 kommentarer:

the shed sa...

Charmigt med honungsburkarna, så bra målat!
Kram Tina

susanne lindén sa...

Hej igen!
Min man och två av mina söner är jägare och dom bara älskar Helge och hans "bravader"...så när vi målade om väggarna i vårt kommbinerade pannrum/tvättrum så piffade jag upp dom med dessa figurer. Har även målat Bamse och hans vänner på beställning...en kul idé tycker jag och fint blir det. Kransarna gör jag bara till ett par vänner som alltid beställer det utav mig.

Ha det gott!