fredag 3 februari 2012

Fredag

Fredag betyder städdag för mig så storstäda huset efter att lämnat alla i skolan/dagis. Skönt att få röja när ingen är hemma tycker jag. Bara Zigge som tycker jag är jobbig och flyttar hans säng och säger åt honom att flytta på sig när han ligger och sover.
Sen är det stallet som gäller. A ska rida igen då hon missat en gång vid jul och det är lektionen innan M ska ha sin hoppkurs. Det är sista gången idag och få se om det går lungt till eller inte. Förra gången gjorde det det men det var en annan sorts bana då. Idag ser den nästan ut som första gången. Aja, det går nog bra. : ) Kommer en till hoppkurs efter sportlovet som hon vill gå på men vi får se? Det är ju inte gratis direkt plus att hon ska på läger i sommar och att hon har 2 syskon som också kanske vill göra något! Hon får väl krama om sina mor och far föräldrar extra mycket så kanske de vill bidra. : )
En kväll i stallet får det bli med middag på läktaren och varm choklad!


Sen hem och ha fredagsmys framför en värmande brasa och ladda inför handbollsmatchen imorgon.

3 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Är du ledig fredagar?
Smurfarna är inte ngt vi tittar på. E såg filmen på bio innan jul och det var kul. Hemma är det mest spel på paddan - även smurfar -och lek med petshops och pyssel.

Ha en fin fredag

Helena sa...

Åh det var länge sedan jag satt på nån läktare i ridhus :-) inget jag saknar så här på vintern ;-)
Ta med mycke choklad!
Så söt häst.Är det favoriten?
KRAM från mig!

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hoppas att det gick bra på hästträningen och att du inte frös alltför mycket:)!

Titta gärna in till min ♥tävling!

Stor Kram Annelie ♥