söndag 19 februari 2012

Vad då Nej??

Det här med tonåren är ett spännande kapitel. M har fyllt 13 och vill inte mycket mer än att läsa just nu. Hon oponerar sig ibland men vet att mamma inte ger sig så hon gör väl oftat det hon ska med lite tjat. : )


Sen har vi A som är 6 år yngre som nu helt plötsligt börjat säga ifrån. Tror det hände den senaste veckan. Vid 3 olika tillfällen så fick jag ett Nej. Vad då Nej?? Vad säger du för något??  Det är ju inte så att hon inte sagt det förut men det här var ett annat Nej. Lite oväntat men ändå inte, det ska väl komma nångång fast jag väntade mig det inte nu. Lite roligt för jag blev lite snopen. : ) Men läxor ska man göra oavsätt om man vill eller inte!

Våra planer idag gick inte som tänkt. Planen var att lämna N till farmor och farfar för en tripp upp till Dalarna och då tänkte vi passa på att ta en skidtur. Det börja dessvärre regna igår och plusgraderna kom. Så idag var det blött och slask, ingen skidtur alltså! Blev en tur till Naturhistoriska museet och cosmonova istället. Inte helt fel det heller!

Ha en toppen söndag!

7 kommentarer:

Madeleine sa...

Med tre söner i åldrarna 7, 11 och 15 förstår jag vad du menar... Vissa dagar blir inte alls som man har tänkte sig med en tonåring i huset!

Jag tog mina skidor i skuffen och åkte till Ånnaboda idag. +3 grader och regn gjorde inte spåret särskilt roliga. Dessutom så har jag tejp på mina skidor så jag hade absolut inget fäste alls... Efter en mil gav jag upp!

Ha en skön vecka!

Kramiz Madde

Team Åsgård sa...

Tack för att du lade till dig:))

Vi har två hästar, arabiska fullblod, varav den ena är införskaffad åt mellandottern. Nu pluggar hon på annan ort men kommer oftast hem på helgerna. Övrig tid och på pappret är han min:)

Här snöslaskade och regnade det hela dan igår och idag började det snöslaska på eftermiddagen så nu är det mest bara is och blötsnö och jättetråkigt. Inget bra underlag för ridning alls.

Trevlig söndagkväll!
Kram, Cicki

A House With A View sa...

Hihi, ja herregud, inte lätt när tonårstrotset dyker upp:))) Det är något vi får gå igenom allihopa:)))) Trist med den inställda skidturen, kanske bättre lycka nästa helg:)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Hildas hem - Sofia sa...

Det måste vara intressanta dilemman som man ställs inför som förälder :)

Mannen har legat sjuk i helgen men han är förhoppningsvis pigg till fredag. De som vi ska åka med var här igår kväll och vi planerade lite. Men jag kan fortfarande inte riktigt redogöra för var vi kommer att vara och när ... förmodligen kommer vi att vara kring mål, för hon som jag är där med ville titta på lite andra saker i Mora. Mannen startar 11.30 och när han kommer i mål beror ju på hur han mår :)

Så tyvärr har jag svårt att säga var och när jag kommer vara där. Men ser jag någon i röd dunjacka, randig mössa med ev en rottis och lite ungar så kommer jag att gå fram och fråga om det är du :)

Jag önskar dig en härlig dag!
Kram Sofia

Tina sa...

Det låter tufft!
Ja nu har det blåst och regnat hela natten här, så snön är borta. Barnen hade tur med lovet förra veckan, så nu kan våren komma!

Ha en bra dag!

Tina sa...

Har ni lov nu, så kul!
Nä, jag behöver inte bygga ut. Det nya projektet ska nog hänga på väggen, tror jag...

kram

Hannis sa...

Jag kommer ihåg när jag var tretton.
Jag inte bara sa nej, jag vrålade NEJ!!
Utan att ens förstå varför alla gånger=))

Hos mig är det skridskoläge.
Dock inte det där härliga ute på isen, solen och varm choklad.
Utan is överallt, sådär så man stapplar fram!

Kram Hannis