onsdag 22 februari 2012

Inte än...

men jag vet att många av er längtar efter detta. Vädret har lite problem att bestämma sig hur det vill ha det. Ena dagen plusgrader och andra minusgrader och så håller det på så. Jag tycker att vintern kan hålla ut 2 veckor till så att barnen får ha ett snörikt sportlov. Lite snö till dom som inte ska åka upp till fjällen på sitt lov och bara hade tänkt åka pulka, skidor och skridskor på hemmaplan. Våren hinner komma ändå.

Ha en toppen dag!

5 kommentarer:

Gabriella sa...

ja nu vill man att våren ska komma.
Vilka söta jäntor ni har♥
Läste i ett inlägg från dig att dottern ville ha en häst..tänk att önskan är så stor hos hästtjejer i den åldern, våran dotter blir 12 nu och hon läser och tittarpå och pratar om hästar dygnet runt tycker jag hhi men det är super att dom har ett brinnande intresse tycker jag.
Ha en bra dag
Hälsningar Gabriella Hemma på Dunderbo

Team Åsgård sa...

Vilka fina våriga bilder och visst blir man sugen. Men nu är det ju fortfarande februari så snön kunde gärna fått ligga kvar ett tag till för min del. Här har det regnat och töat och frusit på om vartann så nu är det blankis överallt.
Riktigt värdelöst ridföre och jag är skitsur, ha ha!
Ha en bra dag!
Kram Cicki:)

Helena sa...

Ja OK då den kan få vara kvar...
Här har ungarna sportlov denna vecka men det är inte mycke snö kvar...
KRAM från mig!

Bella sa...

Jag välkomnar mer än gärna våren, men jag tycker det är så tråkigt för alla barn som har sportlov nu. När det varit vinter i över en månad så kunde gott fått varit det i två veckor till som du skriver!

Här är det barmark och spöregn denna onsdagkväll :(

Kramar Bellaa

Postadress Torslanda sa...

Fast snart kan det bli vår ... här är sportlovet över och det har börjat att töa. kram!