torsdag 2 februari 2012

Här var det snö!!

Äntligen kommer det lite snö! Inte lika mycket som i Finland som bilderna visar, men det kanske blir. Måste snart gå ut och skotta. Kallt var det idag också, -9 imorse nu lite mildare. Men men man ska inte klaga. Solen skiner och det är vackert ute. Kanske lite skidåkning i helgen.Brödet i ugnen och brasan är tänd och mina ben känns som stockar. Livet är toppen! : )
Träningsvärken i låren har ökat lite och trapporna hemma är liiiite jobbiga. Går nästan på sidan ner. Håller emot med händerna när jag ska sätta mig på toa och sätta sig på golvet. Oj oj det var inte kul!! Men jag gillar det. Träningsvärk är en skön värk som talar om att man gjort något. Och efter ett tag på promenaden med Zigge så har benen mjukats upp lite och man kan gå mer avslappnat.
Ha en toppen dag!

5 kommentarer:

Tina sa...

Det är bra att du är positiv, det gillar jag! Förstår att du gillar snön, det är verkligen sagolikt vackert på dina bilder. Bara den håller sig härifrån, he he..

KRAM till dig och dina 'stockiga' ben

Tina sa...

Jajamänsan, solen skiner och fåglarna kvittrar!
Men inte så mycket snö, som tur är..

Kram igen

Hannis sa...

Skönt att du kommit igång med träningen igen!
Det är en härlig känsla med brännande träningsvärk=))

Kram Hannis

Allt och/eller Inget sa...

Vilka fina bilder! Jo visst är träningsvärk den enda sköna värken. Kram Linda

Postadress Torslanda sa...

Skönt med träningsvärk ! Heja! Vackra bilder. Fast jag vill ine ha mer snö hos oss på denna sidan. Jag vill ha vårsolen.