lördag 11 februari 2012

Ute lördag

På skolgården har de spolat en isbana så barnen kan åka skridskor på rasterna. Jättekul att den möjligheten finns. A åker rätt mycket och N åker ibland med dagis (vita huset i bakgrunden) som ligger nära.
Så idag var det tänkt att M och sambon skulle åka skidor, lite träning inför kortvasan, men som den glada tonåring hon är så ville hon inte. Hon fick i alla fall åka med sin pappa, kom dock inte så långt då en kompis ringde och rädda henne. : ) Jag och de andra tjejerna åkte till skolan och åkte skridskor i en timme sen tyckte jag det var dax för lunch.N har blivit jätte duktig och i tordags så skulle jag hämta lite tidigare och kom precis när de skulle gå ut och åka. Typiskt, hon börja grina och ville inte åka hem. Tacken att man kommer tidigare!


A susar fram!


Efter lunch och kokosbollsbak så tog vi en promenad med Zigge och tog med pulka så de kunde åka i backen. Tog lite tid för pulkan skulle fyllas med snöklumpar, pinnar och vasstrån.Baklänges funkar också.Nu har vi provåkt backen inför pulkakalaset imorgon och den fick godkänt. Hoppas på bra väder bara.

2 kommentarer:

Helena sa...

Pulka kalas det låter kul!
KRAM från mig!

Tina sa...

Vilda och härliga bilder!
Så mysig skolan ser ut, riktigt idyllisk med tanke på många andra skolkomplex i betong..

KRAM