onsdag 1 februari 2012

Oj, oj, nu börjar det göra ont!

Som ni kanske vet så var jag sjuk i 2 veckor vid jul, ja nästan 3 veckor. Sista var vi i Finland och då börja jag pigga på mig. Det gör att jag inte har tränat ordentligt sen innan jul. Stått lite på min orbitrek hemma för att bli av med värken i benen har jag gjort men inte mer.
I måndags tänkte jag hitta tillbaka till sats! Spinningen som jag brukar köra på lunchen var överfull, visst många som har nyårslöften. : ) Blev trappmaskin och rodd istället. Igår så prova jag ett nytt pass som heter shape, ett styrkepass på 55 minuter. Shit, bara uppvärmningen var jobbig och mina ben skaka av alla djupa knäböj. Skit jobbigt var det rent ut sagt! Hon avsluta med ca10 olika magövningar på raken, kan säga att det brände rätt bra i magen. Var skakis hela jag när jag åkte därifrån och jag fick hålla mig i trappräcket för benen var inte att lita på!
Idag då så börja det kännas lite i kroppen och jag hade inte räknat med något annat. ; ) Framsida lår skriker efter mer och mer uppmärksamhet. Triceps vet jag sitter där med och mellan skulderbladen känns det med. Sen så gäller det att inte hosta för vi jobba med HELA magen.
Det roliga är att det lär ju kännas ännu mer imorgon!!

4 kommentarer:

Tina sa...

Heja dig!
Den där känslan har jag varit med om, inte kul men ger lön för mödan senare..

kramen

Emilia sa...

Heja dig!! Härlig smärta det där ;)
Jag körde rekord på bänkpress igår, idag vääärker bröstmusklerna gott!

Kram på dig

Maria- Wikers Liv sa...

Heja, heja!
Jag borde oxå träna, men var ska jag hitta den tiden, nu??? ;)
Kram!

BBQ VILLAGE sa...

För att inte tala om hur jobbigt det är att böja benen för att sätta sig på toa, man måste försöka hitta nåt att hålla i, ett tvättställ eller det optimala vore en handikapptoa med armstöd ;)
Lycka till i morgon !!!!

Kram F