lördag 7 juli 2012

Avslut

Den här veckan har varit lägervecka. Igår hade A avslutning på seglarlägret. Mellan 9-16 har hon seglat optimistjolle. Det har gått bra, lite ont i knäna när hon suttit på knä hela tiden och sen sista dagen fick hon bommen i huvudet. Det blåste en del och det var nån som höll i hennes bom och sen släppte så smack satt den rätt över kindbenet på vänster sida. (syns ett rött märke) Sånt som händer och det som inte dödar det härdar. Och inom segling så vet man att man ska passa sig för bommen om inte annat så lär man sig det!


Som en seglaravslutning ska vara så åker alla barn och ledare i vattnet! : )


Så idag så var vi och hämta hem M från ridlägret. Hon har haft det bra med sommarväder och allt. Det största problemet där var väl praktikanten i köket som inte kunde laga mat. Sen en häst som antagligen blivit sparkad av en annan häst i hagen bröt benet och blev tyvärr slaktad. Men på det stora hela var det toppen!


Avslutning med uppvisning. En grupp som hade hoppning, M hade kvadrill (eller vad det nu heter), där man rider två och två och ska göra allt samtidigt. M största problem var att hon skulle rida först och då måste komma ihåg banan. : ) Gick bra och sen fick de hoppa lite på slutet. Fruktansvärt varmt i ridhuset bara, ingen luft som cirkulera, svettig av att bara stå och titta. Så var det en grupp som hade teater. Alla var så duktiga!


Med facit i hand så var lägerveckan toppen!

8 kommentarer:

Maria- Wikers Liv sa...

Hoppsan, vilken händelse på ridlägret... :(
Med tanke på seglartjejens bravader kan man i alla fall inte anklaga dig för att vara hönsmamma ;)
Ha en fortsatt fin lördagskväll!
Kram /Maria

Helena sa...

Kadrilj för bövelen ha ha stackars barn :-)bara hon inte läser bloggen fniss Hon har en jättefin sits :-) ja jag är ju gammal häst tjej jag med :-)
Ja så nu o de klarar sig ute i vinter!
KRAM från mig!

Anonym sa...

Hej va kul att du hittade mig så jag fick hutta dig och få flach backs på min tid med seglarläger!! Känner igen både länsbommar, ledare i vatten och onda knän...
Nu skall jag titta runt hos dig! (åker bil och påväg där jag seglade mycket som barn i vårt sommarhus på
Västkusten!)
Kram

Vardagslyx sa...

Vad roligt att få vara på läger och hålla på med det man gillar mest!

Kram Pernilla

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Va skoj med läger...min tjej ska på vildmarksläger nästa vecka !

Kram Anette

Hemma på Sjuan sa...

Full aktivitet för barnen på lovet förstår jag. Bra att de har sysselsättning. Hoppas det gick bra med skadan efter bommen!

Kram Suss

Rosor och Pioner sa...

Tack för kommentaren hos mig.
Vilket härligt sommarlov för barnen att få pyssla med sådant man tycker om.
Ha en fortsatt fin helg

Tina sa...

Läger är bäst!
På min tid skulle man alltid kapsejsa på sista seglingen..

KRAM