måndag 2 juli 2012

Ridläger

Nu har M åkt till Karlshemsgård på ridläger. Vi lämna henne där igår och hon har längtat. Någon mobil har hon inte med sig då laddaren inte bli funnen så vi lär väl inte höra något ifrån henne förrän på lördag när vi hämtar hem henne igen. Men hör vi inget så har hon väl kul och inte tid med sin mamma och pappa!


Bilderna är från i fredags när hon var med på en "pay and jump" på A´s ridskola. En träningstävling, hon fick hoppa en bana och blev det fel så fick man göra om och om och om igen. Sen så tala de om vad man behöver träna på. Hoppningen gick inge bra. Mistel som hon red tveka och red bredvid ett antal ggr men till slut kom de igenom banan.


M är ingen tävlingsmänniska för fem öre, aldrig varit. Sa nån tävla så fick hon nån allergisk reaktion. Hon har varit med på en ridtävling för några år sen och då fick hon rosett men också ont i huvet och feber, så hon hoppa aldrig den sista grenen.


Så nu är dessa två tjejer på läger och har det kul och tur att E är med så jag kan få lite info från hennes mamma om hur de har det! : )

5 kommentarer:

Tina sa...

Det ser ut som om hon aldrig gjort annat än suttit på hästryggen, riktigt stilig!
Nu lyser solen från blå himmel o jag fikar ute!

kramen

Hannis sa...

Jag blir sugen på att rida igen när jag ser bilderna!
Kul med "pay and jump", bra träning när man kan få konstruktiv kritik och allt inte bara handlar om placeringen.

Hon får det säkert kanonbra!
Kram Hannis

Team Åsgård sa...

Hade en kompis som bodde där förut så där har jag varit mycket. Hade även en häst på tillridning därifrån över en vinter. Men det här var mycket länge sen, på det glada 80-talet;)
Är det i samma regi som då kommer hon ha en kanonvecka!
Kram:))

Bella sa...

Kul med ridläger, hoppas hon har det toppen och trivs så bra att hon inte hinner tänka på att sakna mamma och pappa :) Hoppas också ni kan få lite info från kompisens mamma!

Kramar Bella

A House With A View sa...

Det måste ju vara en dröm att få åka på ridläger för en hästintresserad tjej, huuuuuuuuur underbart som helst!! Gissar att hon kommer få helkul!!! Fina foton!

Kraaaaaaaaaaaaaaam aka