måndag 9 juli 2012

Semester

Även om jag var ledig torsdag, fredag förra veckan så är det först idag som den riktiga semestern börjar och vädret kunde ju inte varit bättre!! Klarblå himmel, sol och varmt. Innan lunch hann jag med disken, tvätta, klippa gräset, dammsuga och skjutsa A till en kompis. Det blev bara jag och M hemma, N har varit hon mormor över helgen  och kom senare på dagen. Vid tre var alla hemma igen och även kompisen så då gick vi ner och bada, 23 grader var det och jag bada också.


Efter middagen gick vi ner till stranden igen och sambon tog med kajaken för att öva på eskimåsväng.


Två som inte orka gå.


Väl nere tog jag chansen att paddla lite. Jag har inte provat sambons kajak innan och det var några år sen jag paddla sist. En fin kväll och lugnt vatten att paddla i. Ska nog ha en egen nån gång i framtiden! : )


Som ni ser så lyckades inte eskimåsvängen denna gång. Meningen är att man ska slå runt och komma upp igen med hjälp av paddeln utan att hoppa ur kajaken. Han var sååå nära men ramla runt igen. Övning ger färdighet! Han kan, har gjort det förut ett antal gånger.

Har ni haft en toppen måndag?

8 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå!

Härligt med semester.
Ska ni ut och resa något?

Hoppas vädret håller i sig ett tag nu.

Ha en fin vecka! Kram kram Maria

Svart, vitt & rött sa...

Vilken härlig start på semestern, med kajaker och lite aktiviteter i den sköna sommarvärmen! Jag lägger till dig i min blogglista om det är ok. Då tappar jag inte bort dig :-) Ha det gott!

Vardaxlyx sa...

Härlig semester =)
KRAM

Tina sa...

Eskimåsväng, vad är det?
Så rolig bild på tjejerna!

kram

Maria- Wikers Liv sa...

Hade en toppenmåndag med fina vänner på besök! Men var tog solen vägen??? ;)
Fortsätt njut av din semester!
Kram /Maria

millandante sa...

Härligt, hihi!! Min make paddlar också kajak, och jag övar så smått ibland, eskimåsväng har jag inte kommit till...;) Jag får öva. att komma i och ur lite till först, hihi;)
Kram

millandante sa...

Haha...:) Jag kommer aldrig heller att bli eskimå...;)

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Det va länge sen jag övade på eskimåsvängen....kanske skulle testa om tanten kommer runt ! Idag ska vi ut med kajakerna...packar med oss lite fika och beger oss på en liten tur bara...lilleman är med !

Jag antar att Thea har det bra på lägret... vi har inte hört ngt ifrån dom ännu... inga mobiler får följa med ! Om du går in på Sparrevikens hemsida så hittar du massor med olika läger... ligger väldigt fint till !

kram anette