tisdag 4 september 2012

Veckans recept

Ädelostfylld kycklingfilé

4 port

4 kycklingfiléer
200 g Kvibille ädelost
12 skivor salami
½ röd paprika
salt & svartpeppar
100 g blandad sallad
50 g olika frön, pumpa, solros och pinjenötter

1. Sätt ugnen på 175 g. Skär ett snitt i filéerna och lägg på en smord ugnsplåt. Fördela ost i skåran på filéerna och lägg på salami.
2. Strimla paprikan och lägg över salamin. Strö på salt och peppar och sätt in i ugnen i cirka 30 minuter. Lägg upp på en tallrik med sallad och toppa med olika frön.

Smaklig måltid!



6 kommentarer:

Tina sa...

Mums!

kram

millandante sa...

Gott!!

Kram

Hannis sa...

Borde ha lärt mig att jag ska äta innan jag läser recept...
Nu blev jag hungrig!!

Kram Hannis

mina finaste. sa...

Jag gillar också sådana fönstermyshörnor. Hade en liten sån i en gammal lägenhet och det saknar jag nu :) kram

Mycket annat & lite betong sa...

Tack!
Det är så svårt att hitta på middagar. Det ska vara gott, billigt, nyttigt och gå snabbt.

Kram Agneta

A House With A View sa...

Mums mums mums!!!! Det är så gott att ha med frön i mat och även i sallader tycker jag! Gillar även salami i mat, bryter av fint!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka