tisdag 9 december 2014

Fylla år på avstånd

M fyllde 16 år förra veckan och nu bor hon ju inte hemma så något firande på själva födelsedagen var blev lite svårare. Dock ringde vi henne på kvällen och hade lite skönsång. De hade även sjungit för henne i matsalen. :)


Så i lördags tog vi oss en roadtrip till Strömsholm med farmor och fira M. En nöjd 16-åring som fick en ny telefon, äntligen! Hon har haft nån gammal avdankad från en kompis så hon var mer än nöjd.


Vi tog med henne in till Västerås där vi bokat bord på restaurang Varda. Där mötte faster och morbror med familjer upp oss. M visste inget om det så det var en överraskning. God mat och trevligt sällskap i en mysig stad.
Efter lunchen gick vi in i Gallerian och köpte med oss en tårta som vi skulle fika med på skolan. Faster var nyfiken på hur det såg ut där.M märkte knappt att vi var där, telefonen var roligare. :)


Lilla E tyckte traktorn var spännande och innan var det en häst som han titta på.


Mätta och belåtna styrde vi kosan hemåt. Nästa gång vi träffas är det jullov!!

3 kommentarer:

Hannis sa...

Mysigt!
Klart att telefonen blev populär=))
Fina är dom dina tjejer.

Trivs hon på skolan?

Kram Hannis

Maria sa...

Åh vilket härligt firande ni ser ut att ha fått till! :)
Kommer hon hem till er på helgerna ibland, eller är hon kvar hela terminen på skolan? Förstå att det är mysigt när ni ses, även om telefonen var roligast denna gången ;)
Kram/Maria

Villa Ell sa...

Ni skulle gett presenten sist ;-)
Vilket härligt firande förstår
Att M var nöjd

Kram Sandra