måndag 1 december 2014

Glömde du inte någon??

På tisdagar rider A och på torsdagar rider N. Båda börjar kl. 17:15 och vi behöver åka 16:15 för att vara i stallet ca 30 minuter innan och fixa hästen. Jag brukar hämta N från fritids 15:30 och för att spara lite tid så har jag sagt att dessa 2 dagar kan A plocka upp N och så kan de börja gå tillsammans och så plockar jag upp dom på vägen. Funkar bra och på torsdagar har A handboll också 17:30 så hon och hennes kompis S brukar åka med till stallet och går sen till hallen som ligger i samma område som stallet.


Så i torsdags så fick jag sms av A att vi går nu och jag ringde upp och sa att stanna vid busshållsplatsen, jag är snart där. Jag var snabbare och stod och vänta på tjejerna. Dörren öppnas och A, S och S storasyster hoppa in. Eh, var är N då?? Åh, henne glömde vi.... Snabbt nu hoppa in och vända, upp till skolan och hämta N, lämna storasyster hemma hos dom medans S sprang in och bytte om, hem, handbollstjejerna äta något innan träning, A byta om, N byta om och jag med. Hann vara hemma en kvart-tjugo minuter innan vi hoppa in i bilen igen.
Detta med att spara tid.......tanken var ju god i alla fall!!

2 kommentarer:

Hannis sa...

Hehe, snacka om proppat schema!
Förstår att det blir aningen förvirrat=))

Kram Hannis

TIDSOPTIMISTEN sa...

Ha ha, stackars N men det var ju tur att någon kom på att någon saknades i alla fall ;)
Ja det var ett tragiskt slut på vår resa och det stod om det i tidningarna såg jag, livet tar sina elaka vändningar ibland.

Kram Ullis