lördag 13 december 2014

Visa vart skåpet ska stå!

 I går var det julbord med jobbet på O´Learys 12 under Tele2 arenan. Det var med 3-kamp innan maten. Vi var 14 stycken och blev uppdelade på 2 lag. Blev så att vi på kontoret hamna i ena laget och snickarna i andra. 
Första grenen var basket. Man skulle få i så många bollar som möjligt på 40 sekunder och vi körde 2 och 2, en från varje lag. Mitt lag var inte så bra på det. :)


Andra grenen var Shufflebord, lite som mini curling. Man skulle få iväg 4 st runda klumpar utmed det långa bordet, låg silikon eller nått på det och de gled jätte bra. Det gällde att komma så nära kanten som möjligt på andra sidan där det fanns poängmarkeringar. Svårt att avgöra hur hårt man skulle skjuta.Sen var det minigolf på en jättefin bana. Då fick vi vara i 4 grupper och köra 4 banor och ja jag är inte så bra på detta med minigolf. Första banan maxa jag men sen gick det bättre med 3, 3 och 4 slag. Ska nog göra ett nytt försök med tjejerna i sommar!Svärmor fick följa med och hon var på mitt lag. Så vilket lag vann då?? Jo det var det andra laget. Men så kolla jag lite på resultaten och vem var bäst i basket?? Jo jag dela första platsen med en av snickarna. 33 poäng på 40 sekunder och vem vann i shufflebord?? Jo, jag!! Så 2 av 3 grenar vann jag så individuellt så vann jag. :) 
Måste ju visa grabbarna vart skåpet ska stå!!
(ensam tjej på jobbet)


Sen var det julbord och det var gott. Efter körde de lite pingis. O´Learys var killarnas lekstuga, tjejer var inte i majoritet. Men kul var det.

Ha en toppen helg!

3 kommentarer:

Villa Ell sa...

Åååå vad kul med tre kamp! Bra i
Insats!
Trevligt med julbord,
Ha en fin advent
Kram Sandra

Hannis sa...

Haha, du är bäst!
Klart du skulle visa vart skåpet skulle stå=))

Kram Hannis

mina finaste. sa...

Men vad roligt ni verkar ha haft det! Härligt med ett sånt gäng :)

Hoppas att du får en skön söndag!
Kram