onsdag 2 februari 2011

En idé!

Många skriver om ett stort skafferi och det vill jag också ha. Ett sånt man kan gå in i och som rymmer allt och lite till! Men köksrenovering står inte på närmaste årsplanen utan är mer ett 10 års projekt. Till sommaren ska jag nog i alla fall måla om som en liten uppiffning.
Tillbaks till skafferit. Vill ha en ett högskåp som skafferi så allt slipper stå utspritt i överskåpen, plus att vi har ganska många vitrindörrar (förstår inte vad de innan hade i skåpen) och jag vill inte se allt. Problemet är att våran skåplucka har utgått och att byta alla är inte på tal nu.
Men så såg jag på denna fina blogg att de målat med griffelfärg på en lucka och då tänkte jag att om jag sätter in ett högskåp och får ett litet skaffri med en vanlig lucka, så målar jag den i griffelfärg. Barnen kommer gilla det!
Vad tror ni?


Lånat bilden från granit, men det såg ni kanske. : )

2 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Ge den vad den tål! Alltså tvättkorgen :)

Jag hade så gärna velat haft ett skafferi, som man kan gå in i. Men man kan ju inte få allt här i världen. Vi fick rätta mun efter matsäcken, en kronspis var en dröm också. Men hudlösa priser.

Tråkigt att N känner sig sjuker. Hoppas det går över fort.

Jag ska hem till grannarna efter jobbet och klippa deras dotter. Sen blir det att slappa framför tv:n resten av kvällen.

Kram Maria

BBQ VILLAGE sa...

Griffellucka är väl en toppenide, alla skriver viktiga meddelanden och Zigge slickar bort dem. Nej men seriöst det är väl perfekt lösning och snyggt dessutom.

Kram F