tisdag 15 februari 2011

Jag ser ljuset.....


och jag är UTE!!
Internet är tillbaka, hur det är med tv:n vet jag inte. Den klarar jag mig utan.
Fick lite gjort i alla fall. Passa på att fylla upp med ved, kan behövas nu när minusgraderna rör sig runt huset. Tvätta kan man ju alltid göra, det är en sak man kan räkna med om man inte har något att göra. : ) Sen kom jag på att M har idrottsdag i morgon med matsäck. Koka lite pasta då hon vill ha pastasallad.

Som sagt så är jag gräsänkling. Sambon tåg tåget till Sundsvall på eftermiddagen (om nu tågen går, har inte hört något) och kommer imorgon kväll sen ska han även ut med jobbet på torsdag så vi tjejer får klara oss själva. Mitt projekt nu blir att tömma frysen. Det ska ätas upp allt som är där och sen frostas av. Man kan ju ställa ut allt också nu när det är så kallt men nu tänkte jag tömma ur ordentligt så inget blir liggande alldeles för länge! Sist jag var duktig och frosta av så var det någon som inte stängde frysen helt dagen efter eller nått, så frosten var tillbaka direkt. Fick man för man var duktig. : )

Hoppas alla hade en bra alla hjärtans dag igår!

/ Kia

7 kommentarer:

the shed sa...

Inget kul med strömavbrott, hade det för ett tag sedan. Inte bara en gång utan flera samma natt, gissa vem som fräste varje gång larmbolaget ringde och frågade om koden...

Kram Tina

Ljusa vardag sa...

Kan vara skönt att vara utan karln hemma ;) Mysa med tjejerna låter jätte trevligt. Hoppas det går bra med frysen i år! Tack för titten hos mig! Ha en fin kväll! Mvh Anna

Mina drömmars hus sa...

Vad roligt att du hittade min blogg och då hittade jag din.
Jag kommer åter
Må så gott
AC

Helena sa...

Jag tänkte på Mio min Mio när jag läste rubriken :-)Har oxå frostat av i helgen visst är det smidigt att bara ställa ut allt!Har skaffat en sån där duk som suger upp 5 l vatten oxå så jag slipper torka!!!Ha det bra!
Kram från mig!

Hildas hem sa...

Jag har verkligen märkt hur stor skillnad det varit med ljset de senaste dagarna. Det har varit ljust mycket längre än vad vi tidigare varit vana vid. OCh det passar ju bra när du varit utan ström :)

Hoppas att du får en fin dag!
Kram Sofia

Skatan sa...

Hej!

Vilket ställe du verkar bo på...vilken natur!

Gräsänka är ganska skönt emellanåt ;)

Lycka till med minusgraderna och frystömningen - och kul att hitta hit!

Ha en bra dag,

Anna

Jenny sa...

Hej Kia!
Tack för besöket hos mig, nu hittade ju jag hit:)
Vad skönt att internet funkar hos er igen, man känner ju sig lite handikappad när det inte funkar:)

Vad mysigt ni bor! Här kikar jag gärna in igen!

Kraam Jenny