söndag 27 februari 2011

Tjejvasan


Tiden drog iväg och vi kom till start två minuter innan vårt led skulle starta men ett sista toabesök måste man hinna med så vi hörde startskottet från bajamajorna! : ) Tre av oss starta med nästa och sista startgruppen medans två hoppa in innan de starta. Alltså starta jag kl 13.00 istället.
Vi hade lämnat in skidorna för vallning så det skulle bli bra. Bortkastade pengar, vi hade inget fäste alls. Det var ingen som hade alla hade samma problem. I första kontrollen 1,1 mil senare ställde vi oss i kön för fästvalla. Hade jag fortsatt utan hade jag tappat axlarna. Det hade tagit oss 1,5 timme att ta oss första milen, inte kul. När fästet var på var det en helt annan grej. Jag kunde jobba med benen precis som man ska och i backarna uppför var det bara att tuffa på. De två återstående milen hade jag bra flyt och det kändes himla bra. Ett bra tempo och jag körde om, ingen körde om mig. En fördel när man startar sist! : )
Spåren var jätte dåliga men efter 3.45 tog jag mig i mål, fortfarande pigg.

Ps. Bilden är från starten, lyckligt ovetande om den första milen.

7 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Tråkigt med vallningen, men du måste väl vara nöjd med tiden!?
Bra gjort, som jag sagt tidigare jag är impad;)

Ha en skön söndag!
Kram Helena

Helena sa...

Ha ha lyckligt ovetande som Hellner o de andra grabbarna idag då ;-)Duktig du är!Jag håller mig till stavgången lite mer min nivå ;-)
Kram från mig!

BBQ VILLAGE sa...

Vad duktig du är, bra kämpat!!!

Hildas hem sa...

Grymt jobbat! Jag är mycket impad!

Ha en härlig måndag!
Kram Sofia

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Bra jobbat, tjejen!
Skönt att höra att du är i livet :)

Ha en fin måndag! Kram Maria

Ljusa Rum sa...

Grattis, strongt att fixa det, imponerande!

Intressant det du skrev om rottisen. Det är så jag menade också, att människor ofta ser det som en "kamphund". Men jag märker det du säger också, hur otroligt barnkär Zigge är. Han vill leka med småttingarna, och har också fått sig en och annan törn av vagnen när barnen kör i 180 : )

Det enda jag har lite problem med med vår Zigge är att han är så stark nu, och så fort han är någorlunda understimulerad och inte fått sin dagliga motionsrunda så drar han i kopplet. Han vill ut, och det snabbt, men han är så väldigt stark. Men vi jobbar på det, att gå fot ;) Han lär sig väl, han blir 1 år i maj.

Kram/Veronica

Min plats i solen sa...

Wow! Jag är grymt imponerad av dig och grattis till ett kanonlopp. Du och Marcus Hellner är helt klart gjorda av samma envisa virke och riktiga vinnarskallar. :)

Kram Lotta