fredag 18 februari 2011

Träning

Har bara en vecka kvar nu tills tjejvasan är så lite skidåkning kan vara bra!
Gick bort till golfbanan där de gjort spår. En jättefin bana på runt 4-5 km skulle jag tro. Fast spåret var inte i toppskick. Bitvis var det överblåst med snö och på andra ställen jätte bra. Körde i alla fall 1,5 varv!
Tar nog en sväng där på tisdag också, få se om M hänger på då. Imorgon ska jag åka med min lagkompis L på ett annat ställe.


Efter skidturen så slängde jag ihop en smet till bröd och medans den var i ugnen i timme gick jag ut i verkstaden och slipa på min pall. Ganska jobbigt att slipa, speciellt när man nyss stakat sig fram på skidor. Blev inte helt färdig, vill nog slipa lite till. Få se om jag hinner det i helgen så jag kan börja måla snart!
Dammig blir man i alla fall och man känner dammlukten hela tiden. Kanske jag som börjar bli gammal. : )

Ha en trevlig fredagskväll!

9 kommentarer:

the shed sa...

Slipdamm är inget vidare, jag har alltid mask på mig när jag slipar. Blir ju en del då och då..men kul är det. Blir spännande och se vad hittar på med pallen..

Kram Tina

Helena sa...

Ojdå du laddar för ett vasalopp!Tur då att snön ligger kvar :-)Kanske man ska börja åka skidor så vintern bli lite mer kul liksom :-)
Kram från mig!

Ljusa vardag sa...

Vad duktig du är som ska åka tjejvasan! Själv har jag anmält mig till halvvättern. Så bra att ha ngt att träna inför. Lycka till! Hejja hejja! Kram Anna

Ord & Känsla sa...

Då är det inte långt kvar till vasan. Det är verkligen något att "skryta med"!!

Ha en bra kväll!
Kram Helena

Maria - Villa Krutbruket sa...

Vilken härlig bild!!

Första gången på 2 veckor som jag vaknar och mår bra! Idag! Det känns helt underbart!!

Var på VC igår. Det är tydligen influensan som jag åkt på + magkatarr.

Hoppas du får en fin helg! Kramar från mig!

It's a house sa...

Hurtigt med vasalopp! Jag tycker alltid att det ser så härligt ut när andra åker men varje gång jag ställer mig på ett par skidor så försvinner den härliga känslan...

BBQ VILLAGE sa...

Hoppas det hinner bli lite mildare väder till tjejvasan drar igång, så du slipper få såna där snoristappar. Skönt med mycket snö iaf så det finns möjlighet till träning.

Kram F

the shed sa...

Jag var så nyfiken så jag kollade upp min frökapsel. Den kommer från platanträdet, det var så högt så jag fick ta ett jätteskutt upp i luften. Jag är ändå 178 cm över havet och nådde knappt. Måste sett väldigt roligt ut...men, men det bjöd jag på, jag skulle ha dem till varje pris.

Kram Tina

Ljusa vardag sa...

Ja det är inte kul när benen känns som stockar, usch. Om jag har cyklat tidigare? Ja det har jag faktiskt, för 4 år sedan. Då cyklade jag stora vättern, 30 mil. Men det kan jag lova dig, att det gör jag INTE om igen. Tänkte sälja cykeln efteråt, men den står fortfarande i garaget ;) Jag tycker om att testa mig själv lite då och då, men jag får ju skylla mig själv ;) Nu har jag städat huset och ska hoppa in i duschen men du får ha en trevlig kväll! Mvh Anna