onsdag 16 februari 2011

Mina änglar

Nu när jag är själv hemma så gäller det planera tiden lite mer. Zigge ska hinnas med också, sambon tar honom i vanliga fall. Imorse gick jag upp 30 min tidigare, in i duschen, frukost i lugn och ro, sen väckte jag N och A. Tala om för dom att jag går med Zigge nu en runda och medans klär ni på er och borstar tänder och när jag är tillbaks åker vi till dagis/skola. Jag tog en rask promenad och när jag öppna dörren så stod det två små änglar klara innanför dörren! Så himla duktiga, bara att hoppa in i bilen och åka. : )
M kom upp när vi åkte och hon fixa sin pastasallad själv som hon skulle ha till matsäck. (jag koka bara pastan igår) De skulle på folkoperan inte idrottsdag som är på fredag.Onsdagar betyder gympa mellan 17-21 för alla tre. Som tur är så har både N och A varsin kompis (syskon) som bor åt vårt håll och går samtidigt. Vi tar en körning var. Nu så körde den andra mamman dit N och hennes kompis, en timme senare lämna jag A och hennes kompis (storasystern) på gympan och körde hem de små, en timme senare hämta den andra mamman upp M och lämna henne för att sen köra hem A. Hänger ni med?? Idag har M bara en timmes träning så nu ska jag upp och hämta henne. Nästa gång kör vi tvärtom.
Bra att man kan hjälpas åt!!
Därimellan hann jag stoppa i barnen mat i omgångar och en rask promenad med Zigge innan M blev hämtad och duscha två. Nu är det bara M kvar sen kan jag sätta mig i soffan.: )

Ha en trevlig kväll!
/ Kia

9 kommentarer:

the shed sa...

Tappade bort mig i mitten någonstans *ler*, men det verkar som du styr upp allt väldigt bra. Ibland är det mycket att stå i...pust.

Kram Tina

maria sa...

vad skönt när det bara flyter på och planering är bra ;)

må så gott

Helena sa...

Hej o hå!Full rulle hör jag ;-)Blir skönt när allt blir som vanligt kan jag tro!
Kram från mig!

Postadress Torslanda sa...

Wow att ha så stora och härliga barn att de är klara när du kommer in igen :) Ha en bra kväll!

Villa Björkenäs Backen sa...

God morgon!

Härligt med morgon promenaderna!
Tur att ni kan hjälpas åt!

Ha en fin torsdag!

Kram Sirpa

Ljusa vardag sa...

Vilket bra teamwork ni verkar ha! Imponerad. Ha en fin dag! Mvh Anna

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Ja, det är lite pyssel och uppdelning av morgonens saker. Speciellt med hundar och barn.

Jag har provat att spåra några ggr med Nenya. Det gick sådär, det var inge som vi fastna för.
Men det är nog kul om man håller på ett tag och fastnar i det.

Snart helg igen. Vad tiden går fort!
Jag är sjukskriven resten av denna vecka. Har mått bättre men jag kommer igen. Vilar för fullt!

Kram Maria

BBQ VILLAGE sa...

Vilka A barn, du ska vara stolt att de kan ta ansvar och sköta sig så bra själva. Då har du gjort ett bra jobb. Och du verkar sköta dig bra också full rulle hela dan - verkligen värd lite vila i soffan ;)

Kram F

Norrfrids Eija sa...

Dina dagar ser ungefär ut som mina, man flänger hit och dit med barnen och deras aktiviteter. Mellan skjutsningarna sköter man om djuren. Men det är ett gott liv!
Ja, det är skolan som rår om utbytesverksamheten med polska studenter - i maj åker sonen till Polen och bor hos killen som hälsade på oss! Så spännande för honom för det blir hans första utlandsresa också. Man ska ta alla chanser som dyker upp här i livet!
Eija