fredag 29 juli 2011

Flängande dag!

Onsdag blev en riktig flängdag. Jag skulle åka och klättra med barnen och min kompis L och hennes dotter E vid 11. Min mamma hade ringt och frågat om jag inte kunde komma förbi hennes jobb med tjejerna då de rea ut skor för halva priset. Hon jobbar i en skoaffär. Okej då tar vi det innan klättringen. Så 9.15 rulla vi hemifrån. Vi hitta alla varsitt par och jag hitta även ett par svarta stövlar som var nyinkomna som jag sa till mamma att jag önska mig i födelsedagspresent. : )


A  valde dessa blommiga.


N tog ett par Tiberland sandaler.


M ville ha dessa från Esprit med lite klack. Hon spana också på ett par vinröda converse.


Och dessa blommiga valde jag. Ni ska veta att jag verkligen inte är någon blomtjej och då menar jag blommiga kläder och saker m.m. blommor i sig gillar jag, så jag vet inte varför jag fastna för dom men de var jätte sköna att gå i trots rätt hög klack. Hade de varit svarta hade jag int tvekat men nu var jag lite tveksam. M ville ha dem men det kunde hon glömma! En 12 åring i dom klackarna. Nej!
Så TACK mamma för våra skor!!

Sen iväg till klättringen och då hade de sommartid och öppna inte förrän 12 men vi fick klättra ändå. Tack för det. Vi orka inte så länge utan åkte till Loffes och köpte med oss tunnbrödsrulle hem till mina föräldrar. Pappa var hemma och byggde kök. Fint blev det.
Vidare till Hööks i Kungens Kurva då M ska på ridläger på måndag och hade en lista på saker hon ville köpa. Sen till Farsta för att gå på Panduro och även in på Gina Tricot. Slutligen så blev det handla mat på ica maxi innan vi var hemma halv sex igen. Då var vi alla rätt trött då dagen varit riktigt varm också. En snabb middag och sen ett kvällsdopp. 

3 kommentarer:

A House With A View sa...

Wow vilka superfina skor ni fick tag på, riktiga fynd!!! Perfekt att ha en mamma som jobbar i skoaffär!!! Och dina blommiga skor är ju superfina, bra val!!! Somriga och samtidigt som lite tuffa - me like!!!! Vore kul att få se bloggerskan i dem :))

Stoooooooooooooooooor kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Helena sa...

Puh vilken dag!Semester dagarna går i ett...
Du kan tro att tårtan vi åt på poolfikat var mmm
KRAM från mig!

Anonym sa...

Hej, vet du exakt vad det står och vad allt heter på dom blommiga skorna? Eller kan du kolla det?:) för jag skulle köpa dom men sen hittade jag inte dom!:(