fredag 22 juli 2011

Höga kusten. Dag 2

Vi tillbringa förmiddagen på stranden och sen lunch innan vi packa ihop och lämna campingen för att gå på flygplansmuseum. Var rätt intressant och en farbror berätta gladjeligen om allt som  fanns där.
Efter det rulla vi vidare mot Höga kusten bron och över. En häftig bro!
Middagen intogs med en underbar utsikt och smakade utsökt. Kyckling sikka masala med ris.


Tog en promenad bort till lekplatsen de hade så barnen fick springa av sig lite och den var stor och fanns många kul klätter/snurr saker. Även en fontän, trodde jag först. Men det var en jättestor platta med en hål i och vattnet spruta slumpvis upp i olika hål. Zigge stod och nosa i ett och vipps så kom vattnet upp där. Tyckte jag var kul! Han blev lite förvånad och några män som satt vid en bänk bredvid tyckte att jag skulle gå där istället. Så kul skulle vi inte ha det!När vi skulle ta oss därifrån så var det vägbygge och man skulle följa de orangemarkerade skyltarna. De var lite otydliga och så var vi plötsligt påväg tillbaka över bron igen. Jaha, missa vi något nu?? Nä, sen kom skylten och vi fick köra en annan väg. Saken är väl att de vill att folk ska åka ut till utsiktsplatsen och spendera lite pengar och folket vill också åka över bron så därför sitter det ingen skylt innan bron att det är vägbygge på andra sidan och man måste åka tillbaka igen. För oss gjorde det inget och vi tuffa vidare.

7 kommentarer:

the shed sa...

Marta de trodde de var där, tjäna lite extra på turisterna. Ni verkade inte gå på det iaf..
Jag har aldrig varit där uppe, ser otroligt vackert ut. De där männen vid fontänen försökte allt göra sig lustiga men jag tror du gav dem onda ögat, eller?!

Ha en fin kväll o kram på dig!

the shed sa...

Marta, hon ska inte vara med här, smarta menar jag...
Semester du vet!

Postadress Torslanda sa...

Åh så härligt det se ut. Jag har inte heller varit där uppe. Skåning och göteborgare - mycket söderut och väldigt lite norrut. Höga Kusten ser fantastiskt fint ut!

Linda sa...

Har precis hittat hit genom Postadress TOrslanda och din kommentar om att ni var 8 v i Thailand. Å vad underbart det låter, en såd där lång vistelse är något jag också hoppas kunna göra under en föräldraledighet eller liknande. Vilka fina bilder du visar från din resa nu, nu ska jag kika vidare här hos dig. Ha en bra resa! /Linda

Hannis sa...

Härliga dagar låter det som!
Mysigt att ge sig iväg en stund.
Bron är häftig!

Må bäst/Hannis

Sari sa...

Härliga utsikter!
Mina föräldrar om nyligen hem efter en liten tripp till Höga kusten och de sa att det är sååå vackert där! Jag har faktiskt aldrig varit där.
Ha en fortsatt fin sommar!
Kram Sari

Johanna Stålros sa...

Fina bilder- vilken utsikt...Kram Johanna