tisdag 26 juli 2011

Sista dan i Sverige. Dag 4

Vakna upp ännu en morgon med att solen stråla på tältet och gjorde oss smått svettiga där inne. Tältar ni så se till att inte få morgonsol!! Vi tillbringa halva dagen på campingen. Lite fiske i älven, bada, lunch och sen fika på resturangen innan vi lämna och rulla vidare mot Finland.


Zigge tyckte det var varmt och la sig under bilen.På finska sidan åkte de forsränning. Flera stycken båtar kom i omgångar.Planen var att tälta på finska sidan också innan slutmålet men campingarna lyste med sin frånvaro. Såg några skyltar om stugor men det var inte det vi skulle ha. Tillslut hade vi kommit så långt att vi kände att vi kunde åka ända fram. Var kortare än vi hade trott och barnen längtade att komma fram till L. Sambons moster som bor på gården.
Vi var framme 22.30 finsk tid, plötsligt var klockan 1 timme mer, och vi börja grilla. Klockan 00.30 åt vi middag och det var det senaste jag har ätit. Sen hopp i säng. Fast vi hann såklart ta ett dopp också!

4 kommentarer:

Hannis sa...

Vad mysigt det låter!
Härligt att tälta.
Sitter på jobbet och blir lite avis=))

Hoppas att ni får fortsätta njuta!
Kram Hannis

BBQ VILLAGE sa...

Härliga bilder och oj vad sugen jag blev på forsränning igen. Det provade vi för ett par år sedan - vilken adrenalinkick!

Kram F

Cajsas Faster sa...

Trevligt med nya bekantskaper:)
Det var en liite längre road-trip du gjort!

Välkommen tillbaka.
Marie

Helena sa...

Så mysigt han har det Zigge han är verkligen med på semstern!
Fiskarna i vår damm är fredliga allihopa tur det!
KRAM från mig!