lördag 23 juli 2011

Salusand. Dag 2

När vi lämnat Höga kusten rulla vi vidare och stanna strax innan Umeå på en havsbadscamping som heter Salustrand. Ingen jätte camping men havsbadet var toppen. Hela 100 kr fick vi betala för en tältplats med el, överkomligt eller hur? Innan vi åkte köpte vi en kylbox på 45 liter så vi kunde hamat med oss och på varje camping koppla vi in oss på en elstolpe och i bilen hade vi cigguttaget. Hur bra som helst! Fast de blev lite förvånade när vi ville ha tältplats med el.


Här har vi vårt boende på några få kvadrat.På kvällen gick vi ner till stranden och titta på utsikten och himlen och havet som flöt ihop där ute.
Nästa morgon tog jag och barnen ett morgondopp i det friska vattnet så man vakna till. Frukost på en bänk uppskattade sambon som tycker det värsta är att sitta och äta på marken. Han är lite stel! Yoga vore nog bra för honom!! : )

3 kommentarer:

Helena sa...

Tack för dina gulliga ord hos mig.Jag kände mig så respektlös när jag fick höra vad som hänt...

Vilken minnesvärd semester ni gjort!
KRAM från mig!

Fröken Grön sa...

Tycker det ser riktigt läckert ut med ert lilla röda tält! (Får erkänna att jag aldrig varit så långt norr i Sverige...)
Ha en skön söndag!
/Anna-Karin

Hildas hem - Sofia sa...

Vilken härlig semester ni verkar ha!

Du frågade om min webbshop, jag använder Textalk, jag gillar den även om det finns brister. Du får gärna maila mig om du har frågor om det.

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia