torsdag 22 december 2011

Jullov

Nu har barnen jullov och som tur är så har man relativt stora barn så M tog hem sina småsyskon igår på bussen. Jätte bra och tack för det!! Dock blev det tidigare än väntat då hon fick sluta 13.15 istället för 14. Så de kom hem en timme tidigare. Aja, de var rätt lugna hemma. Vi tog matlådor till middag och sen satte vi oss nere i myshörnan allihopa och titta på En Julsaga med barbie. Den var bra. Sambon har lite att fixa nu innan jul och innan vi ska vara lediga så han jobba sent och det blir lika idag.
Min mamma ringde igår och var orolig och hon var ledig idag så hon kom och hämta alla tre vid 10 tiden så jag skulle få vila idag. Tack för det mamma!!Tänk att det bara är 2 dagar kvar till tomten. Jag har legat bort den sista tiden och inser att mer blir det inte. Det som är fixat är det och det andra, ja var gör det? Det är bara sambon som jag inte är riktigt klar med och han dör nog inte av det. Den som väntar på något gott.....

Ha en bra dag!

6 kommentarer:

Tina sa...

Är man sjuk ska man vila..hoppas ni trots allt får en underbar Jul!
Bakbordet tänkte jag använda, så slipper jag slita på köksbänken..sedan kan det bara stå vid sidan om eller användas på ett bord med snygga saker på, hade jag tänkt.

Önskar dig GOD JUL, min fina vän!

Postadress Torslanda sa...

Det blir Jul ändå och det kommer att bli hur bra som helst. Sköt om er och ha en riktigt skön Jul!

Bella sa...

Är du fortfarande dålig din stackare, skönt att du har barn och en mamma som kan hjälpa dig...

Hoppas du känner dig piggare lagom till julhelgen och det blir ju jul även om man inte hunnit med riktigt allt man brukar, det viktigaste är att få vara med familjen!

Vill önska dig och din familj en riktigt GOD JUL!!

Många goa julkramar Bella

Helena sa...

Din stackare du verkar inte riktigt kry än..
Hoppas du får en härlig jul med din fina familj!
KRAM från mig!

Hannis sa...

Jul blir det oavsett=))
Nu hoppas jag att du får en riktigt härlig jul omgiven av dom du älskar!

God Jul,Kram Hannis

Emilia sa...

Härligt med jullov, njuuut!
GOD JUL vännen!
Kramar