torsdag 1 december 2011

Tomten har kommit

Adventskalender har de flesta barn i någon form. Vi kör chokladkalender och paketkalender o den får de dela på och öppna ett paket var tredje dag. Tyckte det blev lite mycket paket och sen kommer ju julafton också. Blir inte lika speciellt då. Men i år får dom faktiskt varje dag och det är ett pussel som de bygger några bitar på varje dag. Tyckte jag hade gjort det lätt för mig tills jag skulle slå in dom och jag kom fram till att det var 72 små paket! Var det så smart tänkte jag då?

11 kommentarer:

Emilia sa...

Haha, ja det blev några paket :) men vilken bra idé ändå!!
Kramar

Maria sa...

Klurig kalender! Kul idé.
Tror det var några frågor från dig, som jag inte svarat på, än, angående företag ;) Men jag tänkte att jag ska maila dej, någon dag ;)
Kram!

Ljusa vardag sa...

Ojoj det blev många småpaket ;o) Vad kul med små pussel! Jag vill önska dig en fin fredag imorgon! Kram Anna

Anonym sa...

Idéen var inte dum men paketen blev ju några stycken..
Jag har julstämning men mer får jag nog inte förrän på julafton nu.

kram Tina The shed

Norrfrids Eija sa...

väldigt bra idé - om man har ett barn, ha ha! Hos oss är det chokladkalendrar som gäller för att förenkla...inte ens dem köptes i tid, utan de fick öppna första luckan nu på kvällen! Bättre sent än aldrig!
ha det gott,
EIja

MaddeSign sa...

Hittade din fina blogg idag!

Kul idé du har med adventskalendern. Min yngsta kille, 7 år har och en, men det får bli sista året i år. Jag sydde den för 10 år sen, då den har några år på nacken...

Ha en skön kväll! / Madde

Postadress Torslanda sa...

Många paket!

Bella sa...

Vilken toppenidé med pussel i adventskalenderpaketen!! Vi hade aldrig någon paketkalender som små jag och min bror, chokladkalender och tv:s julkalender var det som gällde, men får jag barn kommer jag med all säkerhet sitta där och pyssla med små paket :)

Hoppas dagen varit bra!

Kramar Bella

MaddeSign sa...

Kul att du kikade in hos mig :) Jag har tre grabbar 7, 11 & 14 år. Under rubriken Det här är jag kan du läsa lite om mig och min familj!

/ Madde

Betong ute och inne sa...

Hej... nej ljusen hänger så det är ingen fara för snörena...det hade jag aldrig vågat..men efter att du skrev kolla jag på bilden, och det ser verkligen så ut...
Jo tack det gick bra, jag sålde för 1500.- ca så jag tycker det är helt okey...jag ska stå i Landskrona på söndag, ska bli skoj....
Jo en fråga dina bokstäver i betongljushållaren i din header, vad har du använt???? är ute efter bokstäver, men har lite idetorka....

Ha det bra
Kram Malin

BBQ VILLAGE sa...

Vilken rolig idé med pusselkalender, den har jag inte sett förr. Men det är mycket man inte sett som man hittar här hos dig ;)

Kram F