måndag 12 december 2011

Tänk om!!

Det kunde få se ut så här nu istället för detta tråkiga höstliknade regnväder. Bilderna är från förra året och jag skulle gärna ha det så här igen. Det blir så mycket ljusare ute och sen är det mysigt med snö. Vet att vissa inte vill ha detta vita fluff men en jul utan snö är inte riktigt riktig tycker jag. Men jag fortsätter att hoppas att det ska komma. Som igår kväll när vi hade några minus då känns det hoppfullt och så vaknar man till 5 plus och regn. Vad är det för väder egentligen??Tack alla för era krya på hälsningar och det var en snabb vända bara. Så på lördagen mådde jag bra förutom att jag var lite matt efter att vattnet rann ur kroppen och matlusten var väl inte på topp men jag fick en lugn dag när familjen var på annat håll. Hann slå in lite julklappar och rama in barnens nya skolkort och skriva adresser till julkort m.m.
Söndagen bjöd på luciakonsert i kulturhuset och det är A som är med i kören i skolan som sjöng och de var så duktiga. A stod längst fram bredvid lucia och det har hon inga problem med. Sambon fråga henne vid middagen om hon gillar att uppträda och så. Ja, det gör hon!! Tvärtemot M som hon själv sa: inte skulle gjort det frivilligt. : ) A kunde inte förstå varför och M tala om att hon tycker det är obehagligt. Kommer från samma form men så olika. Vilket är kul!

Hoppas ni har haft en bra helg och får en toppen vecka!

5 kommentarer:

Emilia sa...

Åh, ja snö vill jag ha!!
Skönt att du börjar må bättre :)
Kramar

Tina sa...

Så olika man kan bli som syskon, jag känner också till det..
Snön lyser definitivt upp, tänk så mycket snö vi hade vid denna tiden förra året.

kram

Anna sa...

Skönt att du piggat på dig! Snö är underbart! Men jag tror vi klagade för mycket på Kung Bore förra året att nu vill han ge igen :)

Maria sa...

Vilka underbara bilder! Är det ert hus?
Skönt när bacillerna blir så där kortvariga! ;)
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram

BBQ VILLAGE sa...

Vilka härliga vinterbilder och visst saknar man snön mycket just nu när julen är på gång. Jag hade turen att få uppleva lite riktig vinter i helgen när jag var i Tällberg synd att det bara var en så kort stund :(

Kram F

psst....stallet har vi tyvärr inte runt husknuten. Vi hyr in hästen hos en bonde och hans gård ligger 1 km bort....