söndag 4 december 2011

Julmarknad

Helgen är slut och jag har stått i blåsten på en julmarknad 10 - 15 lördag och söndag. Trött, lite frusen och genom blåst. : )
Mycket folk ändå och söta hästar eller var det renar??
På kvällarna har vi haft kalasfirande av 13 åringen.
Hoppas ni haft en bra helg!


7 kommentarer:

Tina sa...

Förstår att du känner dig vindpinad om du stått ute hela helgen. Bara det lilla jag promenerade i busvädret i Kph, gjorde mig röd som en tomat i ansiktet..
Blev det någon lyckad försäljning? Har faktiskt tänkt på dig..så fina tomteljushållare du har gjort!

KRAM

millandante sa...

Vad kul att se då jag just nu förbereder för min första julmarknad ever:) Ditt bord såg så fint ut, och jag kan bara ana hur du frös... har du några fler tips att ge än att palta på sig alla kläder som finns?;)

Så mysigt med granen!! Riktigt fin:) Bah... ansade granar... nä det vill vi inte ha!

KRAM

Helena sa...

Ja hur gick försäljningen?
Alltid roligt att få höra:-)
KRAM från mig!

Emilia sa...

Vad roligt att du säljer dina saker sådär :)
Men kan tänka mig det blev kyligt...
Kramar

A House With A View sa...

Ja gud vad frusen man blir av att vara ute länge när det blåser kallt!!! Hoppas du inte blir sjuk nu bara!!! Ang. dina frågor hos mig så är det en betongtomte på bilden och julshowens artister var Elisabeth Andreassen, Lasse Kronér, Andreas Johnson och Marie Serneholt - kanonbra!!!!

Stööörsta kraaaaaaaaaamen aka

BBQ VILLAGE sa...

Kan tänka mig att du är helt slut men vad kul ändå att få sälja sina egna saker, hoppas det blev mycket sålt också. Grattis också till tonåringen i huset !!! Jurra Hurra Hurra !!!

Kram F

Postadress Torslanda sa...

Åh vad roligt att du sålde dina egna saker! Hur gick det? Kallt att stå ute ...det förstår jag. Vi var besökare på en julmarknad och kom hem stelfrusna.