onsdag 18 juli 2012

Veckans recept

Örtmarinerad kyckling med bulgursallad

1 förpackning marinerad kyckling el gör egen.
3 dl bulgur
4 tomater
2 st broccolihuvuden
1 citron
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk paprikapulver
1/2 gurka

1. Stek eller grilla kycklingen.
2. Koka bulgur enligt anvisning på paketet.
3. Dela broccolin i små buketter och koka i lättsaltat vatten ca 5 min.
4. Skölj och tärna tomater och gurka.
5. Halvera  och pressa saften ur citronen.
    Blanda citronsaft med olja, salt, peppar och paprikapulver.
6. Blanda grönsaker och dressing med den kokta bulgurn.
7. Servera kycklingen till bulgursalladen.


4 kommentarer:

Team Åsgård sa...

Det där lät smarrigt:))

Tina sa...

Bulgur är så gott!!

kramen

Hannis sa...

Vilken härlig båttur ni gjorde.
Mysiga bilder!

Och jag som inte ätit frukost än blev så himla hungrig när jag läste receptet!!

Kram Hannis

LyckligaPraliner sa...

Mums vad gott! Tack för det :)

Ann-Louise