söndag 15 juli 2012

Vilken helg!

Helgen gick fort och var himla trevlig! 
Börja med middag hos familjen S. Vi cykla dit till kl. 18 och bjöds på grillat. Jätte gott! Vi vuxna satt ute på altan och barnen satt inne och spela spel. Jag var inne en sväng och såg att klockan var 21.00 och sen satt vi att prata lite till och sen säger någon att klockan är halv ett. Va`? Tiden går fort när man har roligt! Så vi cykla hem vid 01.30 ca. Jag fick skjutsa N för hon var lite för trött för att cykla själv, hon hade dock somnat på deras soffa tidigare på kvällen. En trevlig kväll till ända.



Så på lördagen sov alla lite längre än vanligt dock inte halva dagen, okej då M gick inte upp förrän lunch. Sen skulle sambon, A och min brorson ut och fiska och tälta. De gjorde de förra året också och har tänkt försöka göra det en gång varje sommar. Liten mysig tradition, sambon är dessutom hans gudfar.


Eftersom de skulle bort kom min kompis L och hennes dotter E över och vi gjorde en utflykt till Näsuddens handelsträdgård. Där titta vi runt på deras JÄTTE tomatodling, häftigt att se och lite annat. Jag köpte 2 funkia som ska få bo i flaggstångsrabatten. Senare kom en till kompis som skulle grilla med oss. Vi åt gott och drack lite vin med ost o kex. Snacka lite grann. Satte på en gammal rulle "Cliffhanger". Kommer ni ihåg den? Hade det trevligt helt enkelt. L och E sov kvar medans A promenera hem senare på kvällen.



Bilderna är från Näsudden.

Ha en skön söndag!

7 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Så fin handelsträdgård å vad mycket tomater...
Har ni en tonåring kanske? Här har vi 3 killar som alltid sover halva dagarna...

Kram Suss

Tina sa...

Så mycket tomater har jag inte sett sedan Kreta semestern!

kraam

Emilias sa...

Låter som en härlig helg :)
Underbart med solmogna tomater, det är ju såå himla gott!
Kramar

Team Åsgård sa...

Vilken fräck soffa!
Jo, här kan det också sovas en bra stund. Ibland väcker jag barn när jag har sovit hela dan för att jag har jobbat natt. Barnen har inte jobbat natt...
Kram, Cicki!

mina finaste. sa...

Visst älskar man sommarhelger! jag har frossat i tidningar, böcker, trädgård, promenader och mat :D Lyx är vad det! kram

kavallinskan sa...

Låter som en mysig helg! Vad mycket goa tomater i långa rader! Så fina bilder!
kram kram

Tina sa...

Tänka sig, det har det varit här också! Har inte varit inne förrän nu, sedan blir det grill här..

Solig kram!