torsdag 16 maj 2013

Avslutning

N har gått på ridning varannan lördag under våren. Hon var kluven om hon ville börja eller inte? Hon ville fast på samma ställe som A men jag tyckte att den här gården där båda de andra har startat var bättre. Plus att varannan helg var rätt lagom! Tur det för hon ville inte på slutet, inge roligt. : ) Hon fick i alla fall gå klart och i lördags var det avslutning med uteritt och roliga övningar i paddocken. Nu får hon vänta tills hon blir lite större om hon vill rida då.
 
Morgan är mer ute och går med N än tvärtom!

5 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Bra att ha varannan vecka för de små. Så får de ju möjlighet att kanske också testa fler idrotter. För svårt att veta vad man vill.
Hoppas ni har det soligt och härligt och får en skön torsdagkväll. Kramar

Min plats i solen sa...

Det låter klokt med ridning varannan vecka för de små. Roligt att se att det finns de som tänker att det just ska vara roligt när man är liten och inte motsatsen som det oftare är idag. Att allvaret börjar allt tidigare inom idrotten och träningstillfällena är många per vecka.

Sköt om er!♥

Kram Lotta

svart vitt och rött sa...

Hon hittar säkert sin "grej" så småningom. Inte lätt att veta vad man vill göra för det finns ju så mycket att välja mellan :-) Det ser ut att ha varit en bra dag i alla fall. Ha det riktigt gott!

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma sa...

Kul med ridning. Red också när jag var mindre, men slutade sen, men jag hittade tillbaka till det i vuxen ålder igen. Det är inte alltid lätt att växa upp och veta vad man vill ;-)

Tänkte även be om hjälp. Hjälp oss vinna en resa till Legoland för mig och min dotter. Vi behöver alla röster vi kan få för att hålla oss kvar på listan och tävlingen avslutas vid midnatt idag 16/5. Vore verkligen snällt om du ville hjälpa oss. Vi behöver vara en av de 10 första för att vinna. Vill du hjälpa oss röstar du på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list
genom att klicka på +1 till höger om mitt namn.
Jag hoppas du vill hjälpa mig. Har även skrivit ett inlägg i bloggen om du vill läsa där först. http://lottizdays.blogg.se/2013/may/hjalp-snallaen-sista-gang-baraidag-avslutas-tavlingen.html
Dela också gärna med vänner för att hjälpa oss ännu mer.
Tack på förhand.

Mycket annat & lite betong sa...

Såg att ni köpt båt! Så himla roligt!
Så fint det ser ut inne och under kapellet! Ligger den långt borta ifrån er?
Vi hade en snipa med för- och akterruff när våra barn var små. Så roligt det var.
Hoppas att din kompis kan få någon idé av pionstöden! Kul att hon tyckte att du skulle svetsa till något!

Kram Agneta