onsdag 8 maj 2013

Kvällsrunda


Tog mig ut på en springtur igår kväll. Först går jag 1 km och sen börjar jag springa. Det var jäkligt tungt och rundan avslutas med 2 backar som jag ökar takten i, känns lättare att komma upp då. Första är brant och kort sen en lång brant utförsbacke lite plant och så kommer en lång uppförsbacke som ökar lutningen lite extra på slutet. Den är rätt trög men skön när man väl kommit upp.


Men igår så gick det då rätt trögt och jag bestämde att jag skulle ta första backen och sen nedför och så gå sista biten. När man springer ner för backen så har man denna utsikt. Så vackert! Var tvungen att stanna och ta 2 kort och på den korta pausen så kom krafterna tillbaka och jag börja springa igen och tog sista backen också. Kändes bra!

 
Väl hemma efter en löptur kör jag plankan och igår var det 2.10 min som gällde och det var hemskt men det gick med nöd och näppe. Man mår så himla bra efteråt!
 
Ha en toppen dag!

8 kommentarer:

Emilias sa...

Hå vad vackert!! Varför har inte jag så fina omgivningar att springa i?!

Ha en fin dag!
Kramar

Hannis sa...

Så fint!!

Apropå din utmaning så kör jag ett inslag av jogging på en av hundpromenaden varje dag.
Och 60 st situps.
Nu ska jag börja utmana mig själv lite mera=))

Kram Hannis

Min plats i solen sa...

Heja dig Kia! Och vilken fantastisk utsikt du har på din löparrunda. Magiska bilder!

Själv har jag inte funnit löparkärleken ännu men däremot är det raska promenader 2 ggr om dagen. Sammanlagt 2 timmars träning och chock för min kropp. Det är tur att jag har två döttrar som är de perfekta slavdrivarna som ser till att vi kommer ut på våra rundor. Nu ska jag hitta tillbaka till formen är tanken. ;)

Ha det fint Kia!♥

Kram Lotta

Emilias sa...

Hej!
Morotsgröten var förvånandsvärt god. Smakade som morotskaka typ, utan frosting ;)

Haha ja jag får väl ta o flytta ;) vart är det du bor?
Kram

Tina sa...

Jag är kortdistansare och springer hellre två snabba varv än ett långt! Heja heja!

kram

Nilla Q sa...

Fantastisk utsikt! Måste vara en bra motivation för att ta sig ut och springa:)

Kram Pernilla

FruNeroLindström sa...

Så underbar miljö ni har runt er.
Jag tänkte ge mig ut och jogga en sväng imorgon, se om jag klarar kommande lopp (ett lokalt litet lopp på 6,4km) utan att behöva några kissepauser ;) Är väl annars det som stör nu, att någon ska studsa på blåsan.
Ja känslan efteråt är väl egentligen den man vill åt när man tränar, men sen vissa pass med när benen bara går av sig själv. Men de jobbigare passen som man får kämpa sig igenom ger ju dock desto mer tror jag.
Ha nu en riktigt härlig Kristi Flygare, kram Malin

Postadress Torslanda sa...

Fantastiskt fint är det där du springer!