onsdag 22 maj 2013

Fylla ut

Jag har fördelen att ha en massa blomsterbutiker nära jobbet och påväg hem. Kanske inte är en fördel för det kan bli dyrt i längden! Men i alla fall så tog jag mig en sväng till Blomsterlandet på lunchen i förra veckan. Håller på att få ordning på flaggstångsrabatten. Jag vill att den ska gå i vitt och grönt ev nån orange ros eller pion för att bryta av.


Detta är vad som vänta på mig i bilen när jag skulle hem. Väldigt trevligt då jag nästan glömt bort att de var där.


Vit lavendel har jag varit på jakt efter och jag hittade några. Tog 2 och la i min korg gick några varv till och sen när jag passera igen så var alla andra slut. Inte bara jag som ville ha såna.

 
Vit löjtnantshjärta blev det också. Undra om jag inte ska ha en till??

 
Sen blev det ett 4-pack med "Emerald Gaiety".
 
Sakta men säkert håller jag på att fylla upp rabatten. 8 andra blommor blev inköpta på Bauhaus i måndags som väntar på att få komma ner i jorden. Blir nog en tur på lunchen till ett ny öppnat ställe alldeles i närheten. Var där förut men tyckte inte de hade så mycket men nu verkar det kommit in lite mer så jag ska spana lite.
 
Ha en toppen dag!

8 kommentarer:

Tina sa...

Det kommer bli kanoners, jag har ju noll koll på växter men du fixar alltid så fint!

kramkram

svart vitt och rött sa...

Det märks att du har koll på läget!! Det kommer att bli alla tiders det där! Jag tror att jag ska ta en sväng till Blomsterlandet idag också. Jag har en balkong att fixa till :-) Ha det så skoj!

FruNeroLindström sa...

Men så kul. Jag grunnar ju på vad jag ska ha i min lilla "ruta".
Vita löjtnadshjärtan har jg inte sett innan. Så söta. Kanske vore något.
Ja, det är lätt att bli hemmablind. Därför brukar jag alltid försöka få till en "utflykt" till något turistställe hemmakring var sommar. För oftast ska man alltid bara iväg för att tro man har semester. Och då missar man allt spännande runt sig.
Ha en mysig onsdag. Kram Malin

Hannis sa...

Kommer bli fint tror jag!
Löjtnantshjärta är så vacker.
Den skulle jag ha om jag hade trädgård=))

Kram Hannis

Anette Ryan sa...

Visst är det svårt att veta riktigt hur många små plantor man behöver till att börja med. Enligt anvisningarna ska det ju oftast inte behövas så många då de ska stå så lång ifrån varandra men det ser ju så lite ut då i början. Sedan när man tittar på "trädgårdsprogram" så trycker de ju ner hur mycket som helst för att få effekt direkt och då blirde det ju bli för trångt?!?! Hur som så ska det bli kul att se utvecklingen. Har aldrig sett vi lavendel, luktar den som den blå?
Kram Anette

TIDSOPTIMISTEN sa...

Jag har nära/vägarna förbi till mycket annat jag kan göra av med pengar på men inte blomsterbutiker - tyvärr - det hade varit trevligt men jag får alltid greja med sånt på helgerna. Fint blir det hos dig även det kostar en del ;)

Kram Ullis

Anonym sa...

Både tur och kan bli dyrt som du säger!! Fast det är så roligt och rofyllt att pyssla i trädgården och med blommor!! Trevlig kväll!

Ps var gärna med och tävla på min blogg om ett bra (och godkänt) ögonfransserum!
Stor kram!

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Så fint detta kommer att bli..klart du ska ha en till vit löjtnantshjärta !!!

En fin helg till dej..kraaaam