tisdag 28 maj 2013

Söndagspromenad


Söndagen börja med underbart väder och jag cykla med A och N till A´s handbollsträning. En cykeltur på ca 30 minuter. Vi ställde cyklarna vid hallen och sen gick jag och N upp till affären. Den var stängd, öppna inte förrän 11 och klockan var bara 10, så vi gick vidare. Tog en sväng in i lilla blomsterbutiken och bara titta och vidare ner mot macken.
 

Nere vid macken har de gästhamn och fina Ariel ligger vid kajen. Henne har jag seglat och till och med lagt till med vid kajen vid en scoutsegling för några år sen.


Vi gick utmed vattnet innan vi svängde upp en liten gångväg igen. Många fina sommarhus ligger med fin utsikt över havet.

 
Så kom vi ner till båtklubben igen och många båtar ligger nu på sina platser och guppar. Sporthallen ligger nere vid kanalen så fint och vår lilla promenad på byn tog 40 minuter. In i hallen för att ta en liten paus innan cykelturen hem igen, trodde jag ja! Fick bli målvakt då de var lite kort om folk. Gick bra, släppte bara in 2 mål och rädda destå fler. :) Lagom tills hemfärd mulna det på och börja blåsa friskt, lite regn också men vi tog oss hem rätt torra.

4 kommentarer:

Team Åsgård sa...

Men åh va fina bilder! Vilket paradis:))
Kram!

Anette Ryan sa...

Dina bilder osar skärgård och Sverige. Jag riktigt känner lukten av allt, hav och land och allt annat som hör till. Det måste sitta i ryggmärgen trots allt tror jag när en (ursäkta) platt bild kan få en att känna dofter ;-)
Härligt med cykelavstånd och bra vägar för sådant. Kul att få rycka in som handbollsmålis så där oväntat. Jag spelade också handboll som barn men avskydde att ens testa på att vara målis. Alldeles för hårda bollar.
Kram Anette

Hannis sa...

Vilka härliga bilder!!
Skönt att bara strosa runt en stund.

Kram Hannis

FruNeroLindström sa...

Så magiskt. Rena idyllen. Älskar verkligen skärgården.
Ni ska skatta er otroligt lyckliga som bor så nära det.
Låter som en sådan där mysig present som jag älskar. Jg hittar hellre på något än får massa saker.

Du, våra "sparrisar" är ju över 20 cm nu. Skulle du rekommendera att bryta av dem då? Nere vid marken? Och sen?!? Testa att äta eller slänga?!? Hade tänkt fråga på växtaffären vi var i igår men glömde såklart.

Ha en skön onsdag. Kram Malin