lördag 25 maj 2013

Cirkus & Chiffong

 Idag har vi varit på cirkus föreställning som A har visat med kören. Hon var trollkarl och trolla fram saker ur hatten. Fanns prima ballerinor, zebror, elefanter, clowner och akrobater.
 

 


 
 
En dag med full rulle från början till slut! Innan cirkusen var jag och M till stan med min mamma. Vi skulle till en skräddare som ska hjälpa mig och tjejerna med klänningar till bröllopet. Jag var i stan med bästa M för några veckor sen just för att prova bröllopsklänningar och kan säga att det var verkligen inte min grej!! Första klänningen, ska man verkligen se ut så här?? Jag är inte för spets och krusiduller och sånt, ingen prinsses bakelse här inte! Aja, kul att prova och då fick jag koll på vad jag INTE ville ha. Väl hemma kom det till mig hur jag ville ha det. På ett ungefär i alla fall.
 Så idag fick M följa med eftersom hon ska snart iväg till England och hon fick sätta standarden på deras klänningar. Tror vi blev lite klokare och med en lapp i handen tog vi oss till tygaffären för att kolla på olika tyger. Där fick vi hjälp av en trevlig tant och vi kom ut med 6 provbitar. Så nu är vi en bit på väg och nästa steg är att meddela tyget till skräddaren och sen första provningen.
 
Vi hann även med Ikea (mer tyg till båten) och middag hos kompisar.
Hoppas ni haft en toppen lördag!

4 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Låter som en riktigt härlig men intensiv dag.
Hoppades på att du skulle se inlägget ;) jag har faktiskt ingen aning om hur länge sparrisen funnits i landet. Vi har ju inte planterat den och flyttade ju inte in förrän juni förra året. Landet rensade jag igenom förrän på hösten (det var helt igenväxt så kollade inte det minsta på vad som ev fanns).
Så kanske borde bryta av dem nu då?!? De är redan ca 20 cm och vänta iallafall till nästa år?!? Kommer det nya sen alltid? Många frågor nu ;)
Så spännande med klänningarna. Ser fram emot alla bilder sen.
Ha en riktigt mysig mors dag. Kram Malin

Hannis sa...

Spännande att se vad du hittar på i klänningsväg!

Härligt med cirkus=))
Vi hade karneval i stan igår, senare var det barnens lilla karneval med ansiktsmålningar och aktiviteter.
Behöver väl inte säga att jag var helt slut i skallen efter alla: Åh, kolla där! Åh, ska vi göra det där?!
Hehe, jag är bortskämd med egentid=))

Kram Hannis

A House With A View sa...

Vilken härlig dag :) Och vilken duktig och söt liten tjej :))))

Spännande med din klänning, hoppas få se vad det blir sedan!

Kraaaaaam aka

Tina sa...

Det blir nog ingen puddingklänning du väljer, kan tänka mig en klänning- smal nertill baraxlad överdel och något markerat i midjan lite stram o fin....nu drömmer jag mig bort här hehe!

kram