fredag 27 september 2013

Lite nytt.

Nu har hösten kommit med besked. Igår hade vi bara 1,5 grad när vi hoppa in i bilen. Dock behövde jag inte skrapa rutan vilket jag hörde några gjort. Friskt ute och solen skiner. Mina pellisar hann jag ta in innan skölden kom och de som jag hade i amplar på väggen vid entrén åkte in som de var. Då behövdes det ju nya....


Låg ju lite tanke bakom det hela också. Kan inte ha 2 tomma spikar på väggen och amplarna har hängt med rätt länge så jag kände att jag faktiskt behövde nya. Så en tur till Blomsterlandet på lunchen och inhandla 2 strutar som mannen så fint sa när jag kom hem med dom. Ljung och silverväxt till strutarna så var det klart!

 
Ska köpa lite mer ljung för det blev väldans tomt på trappen när alla pellisarna flyttat in!
 
Sen kan jag meddela att nej det blir ingen hund nu. Otroligt söt men vi känner oss inte redo för hund nu med allt jobb som det faktiskt är. Vi njuter lite av friheten tills det är dags igen, för jag är rätt säker på att i framtiden nån gång har vi hund igen!
 
Ha en toppen helg!

6 kommentarer:

A House With A View sa...

Jättefina växter!! Fint pyntat med dina vackra "strutar" :) Jag ligger efter med allt i trädgården just nu, det är ett och annat fruset i krukorna, måste fixa det...

Önskar dig en fin helg!

Kraaaaaaam aka

Min plats i solen sa...

Så fint det blev med strutarna på väggen Kia. Här nere i söder har vi också haft frostnätter. En tydlig påminnelse om att det är dags att göra den där höststädningen i trädgården nu. Det får bli söndagens projekt för hela familjen tror jag.

Sköt om er!

Kram Lotta

FruNeroLindström sa...

Så snygga "strutar". Är på jakt efter något liknande.

Ja, vi (jag och min syster) hade egna hästar i 13 år under min uppväxt. Min älskade shadow är det nu snart 5 år sen jag avlivade. Och efter henne känner jag att jag inte kan "ersätta" för det är just henne jag vill ha och sen finns inte tiden heller längre.
Jag hade precis köpt henne när jag skulle börja gymnasiet och ville inte flytta då när tränandet hade kommit igång så bra, därför blev det aldrig en naturbrukslinje.

Hoppas ni får en härlig helg. Kram

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Jaaa..här har oxå den härliga kalla luften kommit ! Gjorde lite höst på trappen igår jag med. Superfint med strutarna !!

Kraaaaam

Hannis sa...

Tjusigt!!
Har inte plockat in mina blommor än...
Måste göras innan frosten tar dom!

Kram Hannis

Ps, bra tips där med att spara till en till=))

Anette Ryan sa...

Snygga strutar du hittat. Titta efter nya amplar till verandan då de gamla gjort sitt. Såg inte mycket men väl några strutar i något "flätat" material. Gillar ljung, det är fint.
Kram Anette