söndag 29 september 2013

Familjeaktivitet

I fredags efter barnen slutat skolan så åkte vi och hämta mannen på jobbet och sen vidare till klätterhallen. Barnen har önskat att klättra och det var på tiden att vi kom iväg. Förut så gick både M och A på klätterskola så då var vi där varje vecka. Sen har jag klättrat lite med mannens syrra, även åkt och bouldrat med A. Nu var vi hela familjen. Kul när man kan göra nått sånt här allihopa.
 

 
A är klätterapan i familjen. Har hängt upp och ner sen hon kom ut så detta är hennes grej.

 
N klättrar efter sin förmåga och vill inte alltid enda upp och det behövs inte heller. Här är det koncentration på att få knuten rätt.


M är lite försiktigare än A och behöver korta ner naglarna till nästa gång! Klättring och långa naglar är en dålig kombo. :)


 
Bra när man har samma storlek, så M kunde ha mina skor.


 
A testa självsäkringsled. Den drar in allteftersom man klättrar upp och skulle man ramla tar det stopp och sen sänks man sakta till marken igen. Verkar lite läskigt men hon tyckte det var kul.
 
Står man länge och säkrar på de högre väggarna blir man lätt trött i nacken då man hela tiden har koll på den som klättrar.
 
Hoppas ni har en toppen helg!

7 kommentarer:

Hannis sa...

Klätterfamiljen!
Undrar när jag ska testa det, ser så kul ut.

Visst är det hemskt när sånt händer som du skrev om. Gäller att ta tillvara på livet.
Kramen Hannis

Anette Ryan sa...

Tycker det låter kul men jag tror att jag skulle känna lite "svindel" då jag numera är lite höjdrädd. Höjdrädslan har kommit med stigande ålder har jag märkt. Undrar varför det är så?
Kram Anette

Bodil Brink Morse sa...

Vilka tuffa tjejer du har, vad kul!
Roligt med en klätter familj.
Ha en skön söndag!
Kram Bodil.

Bella sa...

Såå kul det ser ut!! Har aldrig provat själv, men skulle gärna göra. Kul att göra något tillsammans och modiga de är barnen :)

Hoppas du får en skön avslutning på söndagkvällen

Kramar Bella

Team Åsgård sa...

Det där ser så roligt ut. Vore kul att prova nån gång:)
Kram!

TIDSOPTIMISTEN sa...

Ser kul ut det där, har funderat flera gånger att testa men det har inte blivit av :( Klättrade en de utomhus när jag var runt 20 men det var då det - och det är svårare än man tror ;)

Kram Ullis

Villa Ell sa...

Guuuu så kul det ser ut! En roligt aktivitet med familjen :-) undra om vi har något sådant här på västkusten ja det borde ju finnas någonstans

Kram Sandra