tisdag 24 september 2013

Trevligt avslut.

Vi fick ett mycket trevligt avslut på lördagen ute till havs. N hade varit hos min kompis A ute på hennes landställe medans vi åkte och titta på skola. Blev lite trångt i bilen. N klaga nog inte för hon fick åka på båtutflykt, ro i jollen, äta glass och gå på upptäcksfärd.
 
 
Då min kompis A fyllde år på fredagen hade vi redan bestämt att vi skulle komma ut innan skolprojektet drog igång. Sagt och gjort blev vi hämtade med båt och tog oss ut till ön. Det ligger hur mysigt ut som helst! De ska bo där september ut. 
Barnen gjorde soppa på tång eller nått. De gick där och pyssla och plocka lite fram och tillbaka. M bad och få låna min kamera. Japp där rök det minnet! 220 kort knäppte hon av innan jag fick tillbaka den. Kan säga att hon önskar sig en egen systemkamera! : ) 
Det blev en lång lördag som vi hann med mycket skoj på. När mörkret föll blev vi skjutsade tillbaka och tog bilen hem nöjda och glada men en smula trötta.

8 kommentarer:

svart vitt och rött sa...

Vad mysigt! Kul med båtar, havet och utflykter! Sådant man minns... Ha det gott!

TIDSOPTIMISTEN sa...

Det är riktigt bra att lämna ifrån sig kameran till de yngre de har en förmåga att knäppa av massor med bilder, jag vet inte varför man själv är så trög kanske sitter det i sen man hade filmrulle det är ju inte så många år sedan faktiskt och då blev det ju lite mer sparsamt med fotograferandet ;) Härliga skärgårdsbilder!!!

Kram Ullis

FruNeroLindström sa...

Hur mycket kan man hinna på en dag ;)
Ni verkar haft en helt fantastisk lördag.
Spännande med gymnasievalet, jag var också inne på hästlinje, men ville inte flytta så blev tre år på estetisk inriktning istället.
Hoppas ni fått en härlig start på veckan. Kram

Maria sa...

Vilka härliga bilder! Vackert!
Kram/Maria

Dagar av lycka sa...

Underbart! Det bästa sättet att tillbringa en lördag på enligt mig! En solig dag vid havet tillsammans med nära och kära. Det blir liksom inte bättre...

Kram Anna

Hannis sa...

Dom två sista bilderna får jag lust att krypa in i!
Så härligt att stå vid kanten och njuta av den himlen.

Kram Hannis

Mina finaste... sa...

Vilka otroligt fina bilder! Och så mysigt med den typen av utflykter. Visst är det ofta den typen av dagar man minns :) Kram på dig!

Home2tiny sa...

En dag att minnas när snön vräker ner o det är typ 15 minusgrader. Underbara bilder från en riktig toppendag. Kramisar Tina