torsdag 26 september 2013

Propaganda!

Igår kväll gick jag in på facebook. Är inte så aktiv där men går in och tittar ibland. Då stötte jag på den här lilla annonsen och fy vilken liten sötnos!!! Råka då skriva att han var himla söt, vilket jag kanske inte skulle gjort. :)
 
Rottweiler pojk söker eget hem. Blev 8v i måndags. Söker ett hem med hundvana person som tidigare haft rasen eller annan bruksras. Letar efter dig/er som kan ge denna pojk ett aktivt och härligt liv. Lovande för utställning. Han är trygg, stabil, nyfiken, framåt, social, tar nya miljöer med nyfikenhet och kan somna mitt i smeten med andra hundar. En riktigt härlig krabat. Vill du ha en hund att jobba med? Tveka inte. Hör av er till mig!
 

rottweiler pojk söker eget hem. Blev 8v i måndags. Söker ett hem med hundvana person som tidigare haft rasen eller annan bruksras. Letar efter dig/er som kan ge denna pojk ett aktivt och härligt liv. Lovande för utställning. Han är trygg, stabil, nyfiken, framåt, social, tar nya miljöer med nyfikenhet och kan somna mitt i smeten med andra hundar. En riktigt härlig krabat. Vill du ha en hund att jobba med? Tveka inte. Hör av er till mig!

  •  
 •  
   
  Kia  Åh vad söt!!
    
 • Ing Sugen Kia??
    
 • Em Jag tänkte faktiskt på dig Kia! Han vill jätte gärna bo hos er!
    
 • Ing Tror jag med!
    
 • Lo En jätte mysig liten kille
    
 • Kia Vet du, jag kände nästan på mig det!
   
 • Lo Ta dej tid nu och kom och kika han är ju här på Byn och det skulle vara kul om han blev kvar här så man får följa hans uppväxt.
    
 • Em Jag pratade med valpen idag och han nämnde Kia flera gånger!!
    
 • Lo Måste säga att han är mycket pussvänlig och jo jag hörde oxå att han tyckte att det skulle vara trevligt att få bo hos Kia
 
Visst man att de skulle vara så här söta och små jämnt skulle jag hämta hem honom direkt! Livsfarligt att träffa såna små krabater.


6 kommentarer:

Hannis sa...

KOM IGEN!!!
Du vill ju=))
Så söööt!

Kram Hannis

Anette Ryan sa...

Ja när till och med jag smälter och vill ha han så är det illa. :-)
Vill inte ha hund för det blir så mycket att ta hand om och vi har definitivt ingen som kan se efter en hund om vi åker bort och vi åker ju länga tider till Sverige när vi väl gör det. Så vi har valt att avstå från husdjur av förklarliga själ. Men när jag ser en "riktig hund" så blir jag sugen, iallafall lite grand.
Lycka till med beslutet.
Kram Anette

Helena sa...

Då var det avgjort då fniss
Kram från mig!

kavallinskan sa...

Ja vilken sötnos...och helt andra ögon än min uggla..hihi
Jag skrattade gott åt din kommentar hos mig, och vet du, jag tänkte precis likadant när jag fick hem kudden...! :))
Kram viktoria

Team Åsgård sa...

Hälsovådligt gullig!

svart vitt och rött sa...

Men jösses så söt!! Man smälter ju direkt :-) Ha det gott!