söndag 15 maj 2011

Datakrångel

Här har vi datakrångel och så har även blogger krånglat, gick inte att komma in härom dan. Var det samma för er? Vår bärbara har börjat lägga av och nu kommer vi inte in på den så nu sitter jag på barnens gamla data och den är rätt seg och stannar upp med jämna mellanrum. Kanske dax att investera i en ny data!

Då jag sitter vid den gamla datan så har jag inga nya bilder så här visar jag bilder från vår första sommar i huset 2006 när tomten fortfarande var oförstörd och grön och fin. Inga jordhögar i sikte!

Lite uppdatering: Tordagen var N hemma med mig då vi kom till dagis och de sa att fröknar och barn låg hemma och kräktes, så då åkte vi hem igen. Jag skulle ändå jobba hemma så då fick hon vara med mig.
Grävning stod på schemat och jag grävde nu bakom huset under altanen och det slutade med blåsor i handflatorna. Kände att det var på G så det var bara att gräva klart!
På kvällen var det segling, ridning och föräldramöte. : )
Fredag var N också hemma och då åkte vi och handla. M skulle till L och E efter skolan och sova där och pyssla med hästarna. En väldigt trött tjej kom hem på lördagen. De hade sovit i stallet och det var väl inte det bekvämaste stället så sömnen blev lidande. Och idag skulle hon upp vid halv 7 för att åka och hjälpa till med ponnyridningen på koutsläppet. Inte det bästa vädret för det, här regnar det. Det är trist! Det brukar komma runt 6000 personer för att kolla på kossorna. Helt otroligt tycker jag.

Nu ska jag se om jag kommer in och ser hur ni har haft det. Ha en fortsatt trevlig helg!

5 kommentarer:

Helena sa...

Jaddå struligt har det vart med bloggen för oss alla!Fint o idylliskt ser det ut där du bor.Alltid kul med före bilder innan man drar i gång sina projekt!
Du har så rätt ang. clematis jag använder oftast kantepeta för att täcka roten om det behövs.Men en stor sten tex.funkar ju oxå bra.Brukar gräva ner dom så att rothalsen hamnar ung.1 dm.djupare än jordnivån o sen sand runt om kring rothalsen 1 dm. för att undvika att de får 'vissnesjukan'.
KRAM från mig!

milla-andante sa...

Har själv inte bloggat på några dagar men förstått att det varit struligt för alla. Hoppas det är löst nu!

Så fint ni bor!!!
Hu... inte kul med kräksjuka... hoppas ni klarar er!!
Fortsatt fin helg!
KRAM

Postadress Torslanda sa...

Blogger har krånglat. Hoppas att det är över nu.

Vilken HÄRLIG tomt!! Stor!!! Kan man inte säga om vår direkt....

A House With A View sa...

Ja usch vad blogger har krånglat :(( Men vilka suuuperfina bilder du visar från ditt hus!! Du bor så jättefint!!! En riktig idyll!!!

Önskar dig en fin vecka!

Kraaaaaaaaaaaam aka

Hildas hem - Sofia sa...

Japp, struligt är rätt ord. Det har krånglat jättemycket och blogginlägg har försvunnit. Men nu verkar det vara ordning och reda igen :)

Jätteidylliska bilder. Ser underbart ut! :)

Jag önskar dig en fin måndag!
Kram Sofia