tisdag 17 maj 2011

Duktiga barn

Har precis varit på M´s pianoavslutning. Alla spelade en snutt var, vissa lite svårare andra lättare beroende på hur länge de hållit på. M har bara spelat denna termin och var lite nervös. Jag såg hur hennes fingrar skakade lite. Men det gick bra. Sen var det även lite sång och gitarr nummer. Det är tufft att ställa sig inför alla och sjunga och spela. Så himla duktiga!
Fortsätter hon får vi väl investera i ett piano så småningom. Själv ska jag ta tag i min gitarr. Började bra men sen stanna det upp, hade så mycket annat att göra så jag kände ingen ro att spela. Men en vacker dag så!
Sambon fråga hur det gick för ett par veckor sen? Bra, var svaret sen fråga han inge mer. : )

Nu är det skönt att sitta inne medans regnet öser ner och sambon har åkt iväg med båten för att tanka den! : )


Nu är det väl inte allt för långt kvar tills det är så här. Barnen har sommarlov om 4 veckor och då ska det väl badas. Bryggan längst bort är våran med det stajlade räcket.

10 kommentarer:

A House With A View sa...

Herregud, det är ju snart sommarlov, det slog mig nu när jag läste det du skrev, haha. Gud vad fort tiden går!!!! Härligt med båtturer :) Nu hoppas vi på bra väder framåt helgen :))

Kraaaaaaaaaaaam aka

Bella sa...

Jisses, så fort tiden går, tänk att det bara är 4 veckor kvar tills det är sommarlov för barnen....

Jag har en sjukdom som heter kroniskt trötthetssyndrom vilket innebär att jag ständigt är trött och har en känsla av influensa i kroppen kan det väl enkelt beskrivas som. Har även fibromyalgi som främst yttrar sig i ständig värk o muskler och leder i kroppen, det påverkar självklart mitt liv på så sätt att jag blir väldigt begränsad då orken inte räcker till som tidigare. Jag försöker dock att leva så vanligt som möjligt, göra det mesta, men inte under lika lång tid som innan när jag var frisk. Som det ser ut idag finns inget botemedel, men jag kämpar på med bl a sjukgymnastik för att inte bli sämre och förhoppningsvis ska jag kunna träna upp kroppen till en viss del. Jag har inställningen att jag ska kunna må bättre än jag gör idag!

Tack för din omtanke!!

Kramar Bella

Bella sa...

Glömde ju...

Så stolt man måste vara som förälder när man ser en barn spela :) Lycka till med gitarrspelandet själv!

Kramar

Sari sa...

Åh, barndomsminnen väcks till liv när jag läser ditt inlägg! Jag spelade piano i många år när jag var yngre. Fick ibland spela något stycke på skolavslutningar. Hu, så nervöst det var!
Tyvärr spelar jag inget alls idag.....
Lycka till med gitarrspelandet!
Kram Sari

Emilia sa...

Vad härligt med konsert med barnen :)

Yes, jag läser till lärare. Får dubbel behörighet till förskolan och skolan upp till åk 3 så har inga specifika ämnen. Men har läst svenska, skriv och läs inlärning, matte och naturvetenskap. Och i höst ska jag förmodligen läsa extra engelska. Så jag får lite av varje :)
Vad jobbar du med?

Ja tjejmilen vore väldigt kul faktiskt :) Vi får se lite hur vi gör... Men en mil innan sommaren är nog ett mål oavsett. Idag blir det femman!

Åh vilken härlig brygga ni ser ut att ha, avis!!

Kram Emilia

Hildas hem - Sofia sa...

Det är ju inte klokt att det snart är sommarlov. Har inte tänkt på det innan. När det är sommarlov så ÄR det ju verkligen sommar :)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

Emilia sa...

Nej jag menar att jag får behörighet till BÅDE förskola och skola :) Annars får man oftast bara behörighet till antingen eller... Haha, men tänk om det hade varit så bra att man skulle kunna allt dubbelt så bra, hihi!

Vad roligt att kunna jobba en del med ett eget projekt! Nu blev jag ju nyfiken på vad det är :)

Har en känsla av att jag kommer att få plantera om mina tomatplantor också... det återstår att se!

Absolut, mål behöver man! Gud vad roligt med halvvasan, i vinter ska jag absolut åka mer längdskidor :)

Kram Emilia

Helena sa...

Har du tänkt på att vi inge sommarlov får någe mera...nåja semester är ju inte att förakta!
Ödlan har jag köpt på Underbara Hem.Ingen trädgårdsbutik alltså.
Du undrade oxå om jag kommer ihåg alla växtnamn?!
Självklart gör jag det även dom latinska!!!fniss nä då har en skokartong med växtetiketter att ta till när minnet sviker :-)
Skriver vad det är för växter i fall nån skulle vilja ha en lika dan!
KRAM från mig!

Min dröm om lantstil sa...

Vad kul att du ville vara med i utlottningen.
Vilken härlig bild du visar. Skulle man inte tacka nej till den bryggan :)
Ha det fint, kram

Postadress Torslanda sa...

4 veckor och den bryggan - låter som ett härligt sommarlov det!