måndag 16 maj 2011

Sommarplaner

Har ni gjort era sommarplaner klara?
Jag la över det ansvaret till sambon i år. Annars är det jag som står för planeringen här hemma av i stort sett allt. Men det är något jag tycker är kul också och planerar gärna långt i förväg, sen behöver det inte bli som jag planerat, men det är halva nöjet. : )
Sambons semesterplaner är i alla fall att vi ska åka runt till Finland och sen båten hem. Han har sin moster där och vi tar alltid båten fram och tillbaka. Så har ni några bra tips att se påväg upp mot Haparanda så säg till??Sen tänkte vi vandra sambon och jag med Zigge en del av Kungsleden. M ville då följa med och okej då. Sånt ska man uppmuntra så hon får en vandring med sin mamma och pappa i 3 dagar utan småsyskon. Funderar på gå från Abisko till Björkliden via Kårsavagge. Nån som vandrat där?
Bilden är från när vi vandra Fjällräven Classic 2009.

8 kommentarer:

Helena sa...

Inga som helst planer mer än trädgårdsturer med tjejerna!Annars brukar vi åka på en del dagsturer o det brukar alltid vara mysigt!
KRAM från mig!

BBQ VILLAGE sa...

Inga planer än så länge, båda barnen har sommarjobb så nu får maken och jag stå på egna ben....och hur ska det gå? ;) ...och vilka fina blommande körsbärsträd du har, det vill jag också plantera ett par stycken.

Kram F
Ps. Domar-sonen klarade sig tack och lov den här gången från galna föräldrar - helt sjukt det där Ds.

Emilia sa...

Vilken spännande semester det lät som :) Vi ska åka till Cypern en vecka, lääängtar!!

Träningen går bra :) Har lite halvt som halvt som mål att klara springa en mil innan sommaren är slut, tror det ska kunna gå! Det vore riktigt häftigt!
Vi är några tjejer som funderar på Tjejmilen i Stockholm i september... Vi ska klura lite till på den :)

Hur går det för dig?
Kramkram Emilia

Fröken Grön sa...

Jag besökte Helsingfors och en del av sydöstra Finland för några år sen, - måste säga att det imponerade på mig! Finnarna är verkligen coola, och där finns massvis med underbar form och design!
Ha det gott i veckan!
/Anna-Karin

Min plats i solen sa...

Hej Kia!

Vilka spännande äventyr ni ska ut på i sommar! Det låter helt uderbart! :) Själv har jag tyvärr varken varit i Finland eller så pass långt upp i Sverige att jag kan hjälpa dig på något vis. Men det ska bli härligt att få följa era äventyr här via bloggen. :)

Vi har en resa till London att se fram emot och visst är det roligt att planera och längta. Det är halva nöjet med semestern. :)

Sköt om dig kära du och ha en riktigt fin vecka!

Kram Lotta

A House With A View sa...

Åh vilken hääärlig semesterplanering, låter verkligen helt underbart!!! Vi är sega här och har inte kommit igång med någon planering än...

Kraaaaaaaaaaaaam aka

Maria - Villa Krutbruket sa...

Låter som ni har härliga semesterplaner! Åka runt till Finland är nog en upplevelse..

Kram Maria

Vilmas Hus sa...

Hej! Tack för titten hos mej! Vilka härliga semesterplaner ni har! Här hemma har vi inte funderat så mycket än...

Ha en fin dag!
Kram Charlotte