torsdag 5 maj 2011

Trappen

Jag har glömt och visa trappen som kommit på plats!! Kan det vara två veckor sen? Tiden går så fort. Snickaren var här och satte upp den, han fick såga till lite då det blivit någon miss i konstruktionen och sen kom även han hit som gjort trappen och satte på själva ytan på stegen. Det blev ju bra fast inte helt klart.
Eftersom det inte stämde riktigt så måste vi bygga upp sista steget lite, lite.
Sen kanske ett annat trappräcke. Fast det vi har är lite Beckmans, designat och klart. Ingen lär ha ett likadant. : )
Tiden rinner iväg och det har hunnit vara Valborg och vi har gått in i Maj. Vädret har gjort litet omslag också.
I tisdags så hade A friidrottsdag i regnet och kylan. De var lite smått kalla när de kom hem. Igår var det M´s tur och de hade inte bättre väder. N skulle med dagis på bondgårdskalas och det var 40 barn som var ute hela dagen. N hade såklart blivit frusen och de fick tvinga på henne en extra tröja. Bra, säger jag!!
Idag ser inte vädret heller så lovande ut och ikväll börjar N´s segling och A ska ut och köra häst och vagn. Hoppas på uppehåll i alla fall. Själv håller jag mig inne idag och fixar med sånt som måste bli klart till helgen.

Ha det bra!
/ Kia

6 kommentarer:

the shed sa...

Måste vara underbart att trappen är färdig.
Så fint det blev, hörde att det skulle vara segelstart för barnen här hemma men det blev inställt för vindarna var för hårda..

kramar Tina

bakom berget sa...

Heej! Va kul att du tittade in hos mig. Jag blir så glad när nån "ny" dyker upp.
Jaså, ni har oxå jordhögskaos hos er. Ha ha...Men en vacker dag, då har vi fått det så fint som vi vill. Både du och jag.
Ha en fin dag i morgon! Äntligen fredag ju.
Kram Åsa.

A House With A View sa...

Men du vilken jättefin trappa!!! Och vad roligt och lyxigt att ha hantverkare som gör jobbet så det går lite snabbare! Härligt att komma hem och någon annan har jobbat och fixat :))

Gillar hattarna i förra inlägget! Idag skulle jag behöva pappkartongen på sista fotot, har en bad hair day nämligen, haha.

Kraaaaaaaaaaaam aka

Fröken Grön sa...

Trappan ser verkligen superfräsch ut! Måste vara jätteskönt att få den på plats, - du får sätta dig på ett av stegen, ta en kopp kaffe och bara njuta!
/Anna-Karin

Helena sa...

Hm vad hade ni förrut?Stege fniss .Ser fin ut!
Skönt att slippa fixa själv.
KRAM från mig!

Postadress Torslanda sa...

Så fint det blev!