tisdag 21 juni 2011

Barnvakt

I lördags skulle jag vara barnvakt till C 1 år. Sambon var ute och fiska och M åkte med farmor till landet så det var jag, A och N hemma. De lämna honom vid 11 tiden för att sen gå på bröllop. Strax efter de åkt kom min kompis L för att hålla mig sällskap. Vi starta med lunch och sen gick vi lilla rundan med Zigge. C somna i vagnen när vi nästan var hemma igen. Efter en timme så tog vi en längre promenad för A skulle hem till kompisen S och sova där. Skönt att röra lite på sig!
C var hur snäll som helst, satt och lekte med bilar och annat som N plockat fram åt honom. Inge klåfingrig alls. Mina tomatplantor fick stå orörda och likaså Zigges vattenskål som annars brukar vara ett givet tillhåll för små barn att plaska i. Zigge och C kom bra överrens också. Zigge kom fram och slicka på honom ibland och C höll då upp händerna över huvudet som skydd.
Sambon kom lite senare på kvällen och vid sju börja C vara trött så pjamas och välling fixades och sen fick han låna M´s rum som ligger bredvid vårat sovrum. Där sov han hela natten och vakna sen vid 7.20. Visst jag sov inte jättebra eftersom det var nya ljud som jag lyssna efter. Om C gnällde till i nån dröm eller så så var jag klarvaken men, men, man är ju inte van. Kommit ifrån det hela lite. : )
Det hela gick enkelt och smärtfritt så han är hjärtligt välkommen tillbaka!
7 kommentarer:

Hannis sa...

Så söt!
Skönt att det gick bra=))

Ha en bra midsommar/Hannis

the shed sa...

En sån gullkorv, jag ligger o stirrar tills jag somnar på lille R när han sover över..han är så go! Sen sover jag som en gris när han åkt hem, det värsta var att han stoppade allt i munnen. Jag var som en falk över honom när han var mindre. Livrädd för att han skulle sätta i halsen, som tur är behärskar jag både hjärt/lungräddning på barn och Heimlich manövern, men ändå..inget jag ville praktisera på honom direkt.

kram nanny bloggvän!

Helena sa...

Men gudars vilken raring!Fina bilder :-)
KRAM från mig!

Annelie sa...

Min lilla skrutt... =)

Bella sa...

Hi hi , vilken liten goding du fått låna och skönt att det gick bra :)

Kramar Bella

A House With A View sa...

Ja herregud vad det måste kännas ovant att ha en liten en i huset!!! Jag tror det dröjer hemma hos oss innan det kommer en såå liten kille/tjej som ska bo över :)))

Stooort tack för din kommentar hos mig, blev jätteglad över den!

kraaaaaaaaaaaaaam aka

Postadress Torslanda sa...

Så mysigt att få passa en liten. Skönt att det gick så bra.