torsdag 2 juni 2011

Det bästa jag har

Nu är det långledigt och sambon och jag ska köra ett rejs med dräneringen runt huset och gräva, gräva, gräva. Kanske inte så kul för barnen då. Så de fick åka ut på egna äventyr. M åkte på klassresa i tisdags och kom hem idag. Hon har haft jätte kul men tyckte det var för kort. Pilbågsskytte och nån jätte gunga var bäst. Imorgon ska hon hem till mormor och de ska gå på rockkonsert.
Igår skjutsa jag N och A till farmor och farfar. De skulle ut till deras landställe. Kan vara bra att dela lite på dom ibland så de får lite egentid.
När jag skjutsa dom så sa N helt plötsligt:
Mamma, nu kommer du få det lungt hemma.
Jaha, vad då då?
För vi är inte hemma.
Ja, det kommer bli tomt också.
Vad ska man säga? Klart det blir lugnare när de inte är hemma. : ) Så söta och ärliga och det bästa jag har!

3 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Ibland kan man få lite dåligt samvete när man jobbar med huset, men för det mesta kan de ju var med. Vi bygger uterum och barnen har haft jätte kul med minigrävaren vi hyrde idag. 13-åringen fick köra själv och var väldigt stolt!

Ha det bra!
Kram Helena

Postadress Torslanda sa...

De kommer att ha kononkul och ni får gräv-ro. Inget dåligt samvete :) Det blir desto roligare när ni ses igen .

Min plats i solen sa...

Ja, barnen är verkligen det bästa och finaste man har och jag är helt övertygad om tt ni alla kommer att ha en fantasiskt fin helg. Var och en på sitt håll. ch tänk vad mycket ni alla kommer att ha och berätta för varandra när ni träffas igen. :)

Lycka till med grävningen!

Kram Lotta