lördag 25 juni 2011

Midsommar

Misommar firades hemma hos oss. S kom med sambo och 2 barn. Hon och jag gick i samma klass i högstadiet och sen är hennes son W och N lika gamla. N född 1/1 och W 7/1. Lite kul. Sen har de E på 6 månader. Min kompis L och hennes dotter E var med också och sen bättre sent än aldrig kom en gammal barndomskompis till sambon.
Vädret var med oss så vi åt sillunch ute i solen, lite blåsigt med det gick. Sen åkte vi ner till midsommarstången och där blåste det desstå mer. Brr. Fick sambon och hans kompis M att dansa med W och N runt stången. : ) Tyvärr hade batterierna i kameran tagit slut. Ska kolla med S sen om hon fick några bra bilder!Här har vi W som smaskar på marchmallows doppade i choklad och strössel som vi hade med oss ner till stången. Det gick ner hos alla, stora som små. Till de smås stora besvikelse missa de fiskdammen.
Tillbaka hemma gick jag och L ner till stranden så barnen fick bada och de andra fick fixa maten. Jag hade förberett det mesta dagen innan. Potatisgratäng, marinad till kycklingen och tårtbotten. Så det gick rätt smidigt. Lukta gott från grillen när vi kom tillbaka. Grönsaksspett blev det också som L fixa till och sallad till. Efterrätten blev Kristianopels midsommartårta som jag hitta i buffé tidningen.


Kexbotten, mousse, grädde och en massa jordgubbar, kiwi och vindruvor på!

7 kommentarer:

Helena sa...

Mmm ser gott ut sugen på sött som jag är idag!
Mysigt har ni haft ser jag :-)
KRAM från mig!

the shed sa...

Det är så kul att se vad ni alla har sysslat med på midsommar. Nu blir jag också lite sugen på något...

Kram Tina

Ord & Känsla sa...

Verkligen mysig midsommar med dans, god mat och jordgubbar. Precis som det ska vara!

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Helena

A House With A View sa...

Wow vilka massa hääärliga midsommarbilder!!! Ser ljuvligt ut! Och så gott!!! Ett glatt gäng som samlats kring matbordet, så kul ni verkar ha haft!!

Stoooooooooooor kraaaaaaaaaaaam aka

Hildas hem - Sofia sa...

Ni verkar ha haft en härlig midsommar :)

Jag önskar dig en fortsatt fin söndag!
Kram Sofia

Min plats i solen sa...

Hej Kia!

Vilken mysig midsommar ni fick och vilken tur med vädret dessutom. För visst är det så att vi svenskar gärna vill sitta utomhus i solen just på midsommarafton? ;) Här nere klarade vi oss också undan regnet och kunde äta utomhus. :)

Mmm, tårtan ser så smarrigt god ut. :)

Ha en fortsatt fin söndag kära du!

Kram Lotta

BBQ VILLAGE sa...

Härligt ni verkade ha det på midsommar trots blåsten. Av någon konstigt anledning var det lugnt & stilla hoss oss fast vi också var skärgårn men vi måste ha hållit till på en läsida antar jag.

Kram F