lördag 11 juni 2011

Student

Igår tog min kusin studenten och vi skulle hem till honom och fira. Vi tog vägen genom City och det var en hel drös med lastbilar med firande studenter på som stod och hoppa i takt till musiken och ölen sprutade över alla. Vi tog oss igenom och fram till Lidingö. Kusinen var inte på plats än utan åkte runt på nån lastbil. Strålande väder var det och vi fick smörgåstårta som vi åt ute.
Studenten kom hem och var glad och blöt av öl. En snabb dusch och kostym på så var han på topp. Nu hoppas han på lite resor och ett eller två års studieledigt och sen plugga vidare till marinbiolog.
Lycka till önskar vi dig!

Är det bara jag som fortfarande har problem att skriva kommentarer? Eller skriva kan jag men på de flesta måste jag då vara anonym.

5 kommentarer:

Helena sa...

Ja idag är det student fester på vår gata 4 st.!!!Jag lovar det är verkligen FEST!!!Hoppas de sticker till stan snart...
KRAM från mig!

Ord & Känsla sa...

Härligt med studentfirande!
Jag fick rådet att bocka ur att fortfarande vara inloggad när jag loggar in på bloggen. Det hjälpte mig att slippa vara anonym längre!

Kram Helena

the shed sa...

Gissa vem jag tänkte på när jag la in bilden på ängeln?

Kramen på dig!

A House With A View sa...

Låter som en stråååålande dag! Och mums med smörgåstårta!

Jag hade problem att skriva kommentarer för en tid sedan men nu funkar det igen...

Stooooooooooooor kraaaaaaaaaaaaaaam aka

Min plats i solen sa...

Studentfirande är härligt! Tänk att det är hela 20 år sedan jag själv firade och skrålade om den ljusnande framtid. ;)

Om du tar bort bocken framför "Håll mig inloggad" (eller något liknande) när du loggar in på blogger så bör du kunna kommentera som vanligt igen. Lycka till!

Ta hand om dig Kia!

Kram Lotta