söndag 11 november 2012

Bristande respekt

Blev väldigt förvånad då det knacka på dörren! Det är inte så ofta det händer utan att man vet vem som kommer. Nu är det så att sambon jobbar inom ett serviceyrke och åker ut till kunder och nu var det en av hans kunder som knacka på hemma hos oss en söndag och undra hur det går?? Eh, gör man så?? Har inte folk respekt för andras privatliv och ledig tid? Åker man hem till läkaren på hans lediga dag och frågar om krämpor bara för att han bor nära?  Jag tycker inte det!!


Sen om jag själv väljer att lägga upp bilder på min midja med lite bristningar från graviditeter så är det upp till mig för det har jag valt själv. Men det var inte det jag ville visa utan mina fina blåmärken som jag fått av rockringen. : ) 3 min om dagen och det börjar göra lite mindre ont så det är bara att rocka vidare!

Ha en toppen söndag!

6 kommentarer:

Svart, vitt & rött sa...

Hahaha... jösses vilka blåmärken :-) Nä du, den tanken har inte alla kunder kan jag tro! Ha en go söndagskväll och rocka inte för mycket nu :-)

Min plats i solen sa...

Hjälp, vilka blåmärken du har fått av rockringen! Det kostar på att rocka minsann. Ta hand om dig vännen.

Och du, midja med bristningar...jag kan inte tänka mig något vackrare. Då syns det att man har levt. Livsådror brukar jag kalla dem. ;)

Njut av din söndag Kia och ta det lugnt med rockandet.♥

Kram Lotta

Bella sa...

Oops! Vilka märken du fått, men gott att börjar göra minder ont! Ska tydligen vara väldigt bra träning :)

Man slutar aldrig att förvånas över människors framfusighet, hur kan man med att gå och knacka på hos sin läkare?? Förstår inte...

Hoppas du får en mysig söndagkväll!

Kramar Bella

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Det verkar vara avancerad träning det där, som ger blåmärken. Får hoppas att det hjälper extra mycket när du får stå ut med sånt. :-)

Ha det fint!

Hannis sa...

När jag läste rubriken och såg blåmärket så tänkte jag: Vad i helv.. har hon varit med om nu???
Sen läste jag och känner att nope, det är inte okej!
Hade en kund som ringde mig 21.25 en söndagskväll för att snacka om kredit på en faktura...
Lite irriterande=))
Ledig tid ska vara ledig tid!

Kram Hannis

Anonym sa...

Det finns folk till allt....inte visste jag hatt man fick blåmärken av rockring????!!! Då gör det säkert bra nytta!!;) kram